Webinaari: iPaaS - Ratkaisu liiketoiminnan tueksi

Some additional information in one line

iPaaSin hyödyt ja oikean teknologian valinta 

Webinaari järjestettiin keskiviikkona 9.9.2020

Palveluiden ja järjestelmien siirtyessä yhä useammin pilveen on integraatioiden toimittava saumattomasti ja skaalautuvasti pilvijärjestelmien sekä mahdollisten on-premise-järjestelmien välillä. Integraatiokentässä onkin alettu puhua iPaaS-alustoista (integration Platform as a Service), joiden avulla voidaan toteuttaa kaikki modernit pilvi- ja hybridi-integraatiot. Helppokäyttöiset ja skaalautuvat iPaaS-integraatioalustat mahdollistavat tehokkaan ja turvallisen datan liikkumisen järjestelmien välillä. 

Webinaariissa kuullaan, mitä hyötyjä iPaaS-ratkaisuilla voidaan saavuttaa ja miten löytää oikea ratkaisu liiketoiminnan tueksi. Käymme myös läpi tunnettuja iPaaS-teknologioita ja tuomme esimerkkejä toteutuksistamme.  

Webinaarimme aiheita:

  • Mikä on iPaaS? Miksi iPaaS kiinnostaa organisaatioita integraatioratkaisuna?
  • Eri iPaaS-teknologiat ja niiden ominaisuudet
  • Miten valita oikea teknologia liiketoiminnan tarpeisiin?

Webinaarissa keskustelevat Digian asiantuntijat Janne Nieminen ja Mikko Hakola. Webinaarin kesto on 45 minuuttia. Tilaa webinaarin tallenne oheisella lomakkeella.

Puhujat

janne-nieminen

Janne Nieminen

Janne toimii Digalla integraatioarkkitehtina, ja on toiminut IT-alalla 15 vuotta, joista 10 vuotta sovellusintegraatioiden parissa. Janne on työskennellyt useiden eri integraatioteknologioiden kanssa, ja hänellä on vahva osaaminen julkisista pilvipalveluista ja pilvi-integraatioalustoista.

mikko-hakola

Mikko Hakola

Mikko toimii Microsoft-integraatioiden ja Boomin liiketoimintavastaavana. Mikolla on yli 13 vuoden kokemus erilaisista konsultointi- ja ICT-tehtävistä, kuten liikkeenjohdon konsultoinnista, liiketoimintajohdosta, uuden liiketoiminnan rakentamisesta, tarjoaman kehittämisestä, ratkaisumyynnistä sekä asiakkuuksien ja ICT-palvelutoimituksien johtamisesta. 
 

Tilaa webinaaritallenne: