Webinaari: iPaaS - Ratkaisu liiketoiminnan tueksi


iPaaSin hyödyt ja oikean teknologian valinta 

Webinaari järjestettiin keskiviikkona 9.9.2020

Palveluiden ja järjestelmien siirtyessä yhä useammin pilveen on integraatioiden toimittava saumattomasti ja skaalautuvasti pilvijärjestelmien sekä mahdollisten on-premise-järjestelmien välillä. Integraatiokentässä onkin alettu puhua iPaaS-alustoista (integration Platform as a Service), joiden avulla voidaan toteuttaa kaikki modernit pilvi- ja hybridi-integraatiot. Helppokäyttöiset ja skaalautuvat iPaaS-integraatioalustat mahdollistavat tehokkaan ja turvallisen datan liikkumisen järjestelmien välillä. 

Webinaariissa kuullaan, mitä hyötyjä iPaaS-ratkaisuilla voidaan saavuttaa ja miten löytää oikea ratkaisu liiketoiminnan tueksi. Käymme myös läpi tunnettuja iPaaS-teknologioita ja tuomme esimerkkejä toteutuksistamme.  

Webinaarimme aiheita:

  • Mikä on iPaaS? Miksi iPaaS kiinnostaa organisaatioita integraatioratkaisuna?
  • Eri iPaaS-teknologiat ja niiden ominaisuudet
  • Miten valita oikea teknologia liiketoiminnan tarpeisiin?

Webinaarissa keskustelevat Digian asiantuntijat Janne Nieminen ja Mikko Hakola. Webinaarin kesto on 45 minuuttia. Tilaa webinaarin tallenne oheisella lomakkeella.

Puhujat

janne-nieminen

Janne Nieminen

Janne toimii Digalla integraatioarkkitehtina, ja on toiminut IT-alalla 15 vuotta, joista 10 vuotta sovellusintegraatioiden parissa. Janne on työskennellyt useiden eri integraatioteknologioiden kanssa, ja hänellä on vahva osaaminen julkisista pilvipalveluista ja pilvi-integraatioalustoista.

mikko-hakola

Mikko Hakola

Mikko toimii Microsoft-integraatioiden ja Boomin liiketoimintavastaavana. Mikolla on yli 13 vuoden kokemus erilaisista konsultointi- ja ICT-tehtävistä, kuten liikkeenjohdon konsultoinnista, liiketoimintajohdosta, uuden liiketoiminnan rakentamisesta, tarjoaman kehittämisestä, ratkaisumyynnistä sekä asiakkuuksien ja ICT-palvelutoimituksien johtamisesta. 
 

Tilaa webinaaritallenne: