Skip to content

Liity Digian Microsoft D365 -osaajien joukkoon

Piileekö sinussakin hieman ERPfektionistia? Digia jatkaa kasvuaan ja myös Microsoft Dynamics 365 -liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti. Tätä kasvua vauhdittamaan ja tukemaan rekrytoimme nyt lisää osaajia.
Digia_brand-photos_2023-1-1-0014
MicrosoftTeams-image (82)

Oletko sinä meidän uusi Microsoft-osaajamme?

Microsoft D365 -osaajat ovat harvinaisia ja haluttuja tekijöitä, jotka osaavat puhua niin teknologiaa kuin bisnestä. Digialla nämä liiketoimintajärjestelmien osaajat toimivatkin usein digitaalisen murroksen etulinjassa ja ovat aktiivisesti mukana luomassa lisäarvoa yrityksille.

Olemme tälle sivulle keränneet sinulle tietoa siitä, millaista työskentely Digialla ja D365-tiimeissämme on ja millaisten projektien parissa osaajamme ovat päässeet työskentelemään. Löydät tältä sivulta myös näissä tiimeissä juuri tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat.

Miksi tulla töihin Digialle?

Olemme tunnettu ja luotettu kumppani Microsoft-ratkaisujen toimittajana. Microsoft on huomioinut Digiaa vahvasta kasvusuorituksesta ja innovatiivisuudesta ja kutsunutkin Digian kolmannen kerran perättäin Microsoftin globaaliin Business Applications Inner Circle -kumppaniverkostoon.

Microsoft panostaa vahvasti D365-alustaan, niin myös Digia. Suomen yhtenä suurimmista Microsoft D365 -toimittajista meiltä löytyy kokemusta yritysten prosessien ja D365-liiketoimintasovellusten yhteensovittamisesta sekä luotettava projektitoimitusmalli sujuvaan pilvisiirtymään. Olemme vakaapohjainen suomalainen yritys, joka kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Meillä on laaja palvelutarjoama ja meillä on toimintaa ympäri Suomen sekä asiakkuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla, joten projektit ja asiakkuudet ovat hyvin vaihtelevia ja monimuotoisia. Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa yli 1400 digialaisen joukossa.

Digialaisten yhdessä luomat kulttuuriperiaatteet — oppiminen, rohkeus, jakaminen ja ammattiylpeys, ovat arkemme toiminnanohjausjärjestelmä. Tämä vahva kulttuuri sekä työyhteisö nostetaan toistuvasti esille syissä miksi osaajamme viihtyvät meillä. Tunnelma täällä on rento, positiivinen ja maanläheinen. Pienellä kynnyksellä ja matalalla hierarkialla voi asioita hoitaa puolin ja toisin.

Kokeneet arkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan ja yhdessä tekemällä. Tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Ihmiset ovat Digian tärkein voimavara ja siksi meillä panostetaan digialaisten hyvinvointiin ja viihtymiseen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Täällä omaa osaamistaan voi laajentaa ja haastaa juuri niin pitkälle ja siihen suuntaan, kuin itse kokee mielekkääksi. Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Meillä Dynamics 365 CE- ja Power Platform -puolella ei oikeastaan jumiuduta titteleihin, vaan kukin tekee projektin vaatimuksista ja omista kiinnostuksen kohteista riippuen parhaiten soveltuvia tehtäviä. Tämä onkin mielestäni yksi Digian parhaita piirteitä.

Filipp Koivu, Technical Architect

Meillä jokainen on Senior Trainee

Toimimme ympäristössä, jossa palikat ympärillämme liikkuvat jatkuvasti. Tarvitaan jatkuvaa oppimista, jotta voi pysyä kehityksessä mukana - ja auttaa muita oppimaan. Nämä ovatkin kulttuurimme ytimessä. Olemme oppimisyhteisö, jossa kutsumme jokaista Senior Traineeksi, oli hän sitten vastavalmistunut tai jo kokenut arkkitehti. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille ja tätä varten meillä on esimerkiksi aktiivista heimotoimintaa.

Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme. Tämä tarkoittaa myös sitä, että myös organisaationa kehitämme uusia toimintatapoja ja -malleja.

Täällä asioista puhutaan suoraan ja rehellisesti. Ei ole ollut missään vaiheessa oloa, että tarvitsisi jotenkin pelätä sanoa ääneen, jos ei hallitse jotain osa-aluetta tai että on tekemässä jotain ensimmäistä kertaa.

Lauri Raitala, Consultant