LIITY DIGIAN MICROSOFT D365 -OSAAJIEN
JOUKKOON

Digia jatkaa kasvuaan ja myös Microsoft Dynamics 365 -liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti.
Tätä kasvua vauhdittamaan ja tukemaan rekrytoimme nyt lisää osaajia.

 

Microsoft D365 -osaajat ovat harvinaisia ja haluttuja tekijöitä, jotka osaavat puhua niin teknologiaa kuin bisnestä. Digialla nämä liiketoimintajärjestelmien osaajat toimivatkin usein digitaalisen murroksen etulinjassa ja ovat aktiivisesti mukana luomassa lisäarvoa yrityksille.

Olemme tälle sivulle keränneet sinulle tietoa siitä, millaista työskentely Digialla ja D365-tiimeissämme on ja millaisten projektien parissa osaajamme ovat päässeet työskentelemään. Löydät tältä sivulta myös näissä tiimeissä juuri tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat.

Voisitko sinä siis olla meidän uusi Microsoft-osaajamme?

Digia on Microsoftin vuoden kumppani älykkäissä liiketoimintaratkaisuissa jo toisena vuonna peräkkäin.

 

 

Miksi tulla töihin Digialle?

Olemme tunnettu ja luotettu kumppani Microsoft-ratkaisujen toimittajana. Microsoft on huomioinut Digiaa vahvasta kasvusuorituksesta ja innovatiivisuudesta ja kutsunutkin Digian toistamiseen Microsoftin globaaliin Business Applications Inner Circle -kumppaniverkostoon.

Microsoft panostaa vahvasti D365-alustaan, niin myös Digia. Suomen yhtenä suurimmista Microsoft D365 -toimittajista meiltä löytyy kokemusta yritysten prosessien ja D365-liiketoimintasovellusten yhteensovittamisesta sekä luotettava projektitoimitusmalli sujuvaan pilvisiirtymään. Olemme vakaapohjainen suomalainen yritys, joka kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Meillä on laaja palvelutarjoama ja meillä on toimintaa ympäri Suomen sekä asiakkuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla, joten projektit ja asiakkuudet ovat hyvin vaihtelevia ja monimuotoisia. Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa yli 1300 digialaisen joukossa.

Digialaisten yhdessä luomat kulttuuriperiaatteet — oppiminen, rohkeus, jakaminen ja ammattiylpeys,  ovat arkemme toiminnanohjausjärjestelmä. Tämä vahva kulttuuri sekä työyhteisö ovatkin asioita, jotka nostetaan toistuvasti esille syissä miksi osaajamme viihtyvät meillä. Tunnelma täällä on rento, positiivinen ja maanläheinen. Pienellä kynnyksellä ja matalalla hierarkialla voi asioita hoitaa puolin ja toisin.

Kokeneet arkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan ja yhdessä tekemällä. Tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Ihmiset ovat Digian tärkein voimavara ja siksi meillä panostetaan digialaisten hyvinvointiin ja viihtymiseen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Täällä omaa osaamistaan voi laajentaa ja haastaa juuri niin pitkälle ja siihen suuntaan, kuin itse kokee mielekkääksi. Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Digia_Microsoft_Inner_Circle_2022_2023

 

Digia_Filipp-Koivu-blogiavatar-180x180

“Meillä Dynamics 365 CE- ja Power Platform -puolella ei oikeastaan jumiuduta titteleihin, vaan kukin tekee projektin vaatimuksista ja omista kiinnostuksen kohteista riippuen parhaiten soveltuvia tehtäviä. Tämä onkin mielestäni yksi Digian parhaita piirteitä.”

Filipp Koivu,  Technical Architect


Meillä jokainen on Senior Trainee

Toimimme ympäristössä, jossa palikat ympärillämme liikkuvat jatkuvasti. Tarvitaan jatkuvaa oppimista, jotta voi pysyä kehityksessä mukana - ja auttaa muita oppimaan. Nämä ovatkin kulttuurimme ytimessä. Olemme oppimisyhteisö, jossa kutsumme jokaista Senior Traineeksi, oli hän sitten vastavalmistunut tai jo kokenut arkkitehti. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille ja tätä varten meillä on esimerkiksi aktiivista heimotoimintaa.

Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme. Tämä tarkoittaa myös sitä, että myös organisaationa kehitämme uusia toimintatapoja ja -malleja.

metsa6

Lauri Raitala-puhujakuva

”Täällä asioista puhutaan suoraan ja rehellisesti. Ei ole ollut missään vaiheessa oloa, että tarvitsisi jotenkin pelätä sanoa ääneen, jos ei hallitse jotain osa-aluetta tai että on tekemässä jotain ensimmäistä kertaa.”

Lauri Raitala, Consultant


Lue lisää, millaista on työskennellä Digialla ja D365-tiimeissämme

Tarja-Leena Kallio blogin kuvituskuva

BLOGI

Tarja-Leena Kallio - asiantuntijatyön monipuolisuus kiehtoo

”Vaikka digialaisia on paljon, tuntuu siis kuitenkin, että meitä kuunnellaan ja yksilötkin otetaan huomioon.”

Lue lisää >>

SeniorTrainee-Veera-Aunesluoma_blog-1-1

BLOGI

Senior Trainee - Mitä yhteistä on talouskonsultilla ja fitness-kisaajalla?

Kuvaavaa on se, etten joutunut edes miettimään sitä, kuinka työpaikallani suhtauduttaisiin tähän asiaan. Tiesin, että Digialla kunnioitetaan työaikaa ja vapaa-aikaa, ja on hyvin pitkälti jokaisen omista preferensseistä kiinni, kuinka hyvin nämä kaksi pystyy pitämään erillään. "

Lue lisää >>

Niklas Hayles blogikuva

BLOGI

Niklas Hayles – Koulutuksen kautta D365-osaajaksi

”Minulla oli todella positiiviset mielikuvat Digiasta jo ennen kuin aloitin työskennellä täällä. Olin saanut vaikutelman, että Digialla välitetään työntekijöistä, tuetaan työssä oppimista ja panostetaan henkilöstökulttuuriin. Voin todeta, että käsitykseni Digiasta ei ole muuttunut!”

Lue lisää >>

Sami Kinnunen blogikuva-1

BLOGI

Sami Kinnunen - erään digialaisen ratkaisuarkkitehdin tarina

"Digia on kehittynyt huimasti omissa siiloissaan elävistä yksiköistä asiakkaita palvelevaksi kokonaisuudeksi, joka yhteisvoimin tekee asiat luvatusti. Tällä hetkellä olemme toimintatavoissamme matkalla seuraavalle tasolle."

Lue lisää >>

Senior Trainee-Filipp Koivu_1089x620-blogikuva

BLOGI

Filipp Koivu – selkeä urapolku ja tavoiteasetanta vetivät asiakkaan puolelta Digialle

“Meillä Dynamics 365 CE ja Power Platform puolella ei oikeastaan jumiuduta titteleihin, vaan kukin tekee projektin vaatimuksista ja omista kiinnostuksen kohteista riippuen parhaiten soveltuvia tehtäviä. Tämä onkin mielestäni yksi Digian parhaita piirteitä.”

Lue lisää >>

Lauri Raitala blogikuva-1-1

BLOGI

Lauri Raitala - Muutos asiakkaan puolelta konsultiksi oli luontevaa, mutta alkuun myös haastavaa

”Konsulttina pääsee ratkaisemaan erilaisia ja erikokoisia asiakkaan esiin nostamia haasteita. Myynnin prosessin suoraviivaistamisesta varastonhallintaan, ja talouden raportoinnin tehokkaaseen ja toimivaan toteutukseen. Tämä tekee työstäni monipuolista ja vaihtelevaa.”

Lue lisää >>

 

 

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti.
Meitä digialaisia on yli 1300 ja joukkomme kasvaa koko ajan. Kehitämme aktiivisesti kulttuuriamme
ja työntekijäkokemustamme tarjotaksemme asiantuntijoillemme parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssään.
Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti.
Digian liikevaihto vuonna 2021 oli 156 miljoonaa euroa.
Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA).