DIGIA JATKAA KASVUAAN. TÄTÄ KASVUA VAUHDITTAMAAN JA TUKEMAAN HAEMME NYT UUSIA DATASTA JA ANALYTIIKASTA INNOSTUVIA OSAAJIA

 Olemme tälle sivulle keränneet sinulle tietoa siitä, millaista työskentely on Digialla ja millaisten projektien parissa osaajamme ovat päässeet työskentelemään. Jos data ja analytiikka ovat  juttusi, tutustu täällä tarkemmin siihen mitä Digia voi sinulle tarjota ja tartu tarjoamiimme uramahdollisuuksiin. 

 

 

Parasta Digian Data Driven Solutions -yksikössä

Data Driven Solutions on osa Digian huippujoukkuetta, kasvava 80 henkilön monimuotoinen ja huumorintajuinen ammattilaisporukka. Tehtävämme on toteuttaa Digian strategiaa, jossa fokusalueena on älykäs datan hyödyntäminen. Tuotamme asiakkaillemme arvoa datasta modernien data-alustojen, analytiikan ja tekoälyratkaisuiden avulla.

 

rekrytointikuvia-2021-web-59

Millaisia ovat analytiikan työt Digialla?

Meillä jokainen on Senior Trainee, olit sitten vastavalmistunut tai kokenut tekijä. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis.

Uskomme maailmaan, jossa arvoa luodaan ekosysteemeissä dataa älykkäästi hyödyntäen. Teemme yhteiskunnallisesti vaikuttavia ja vastuullisia hankkeita ja palveluja – osana suomalaista yhteiskuntaa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Luomme työksemme oivaltavia ratkaisuja ja onnistumisia ihmisten, yritysten ja yhteisöjen jokaiseen päivään – vastuullisesti digiarjessa. Olemme asiakkaidemme näkemyksellinen kumppani. Meitä ohjaa vahva arvopohja - myös työnantajana. Vastuullisuus on osa toimintaamme, niin projekteissamme kuin asiantuntijoidemme työn ja vapaa-ajan tasapainottamisessa.Tutustu mielenkiintoisiin projekteihimme

Trafi-asiakascase-pyorea

ASIAKASTARINA

Trafi

Trafi käynnisti yhdessä Digian kanssa projektin, jonka tavoitteena oli suunnitella BI-palvelun toimintamalli ja pilotoida suunniteltu tekninen arkkitehtuuri vastaamaan nykyaikaisen tiedon hyödyntämisen kehittämisen tarpeeseen.

Lue lisää >>

InhaTehtaat-asiakascase-pyorea

ASIAKASTARINA

Inhan Tehtaat

Lisää tehoja datasta – uusi tietovarasto ja raportointi lisäävät tiedon hyödyntämistä Inhan Tehtailla.

Lue lisää >>

Fira-asiakascase-pyorea

ASIAKASTARINA

Fira

Digian kanssa toteutettu reaaliaikainen tilannekuva tuo tiedon eri järjestelmistä yhteen näkymään ja lisää tiedon läpinäkyvyyttä Firan työmailla.

Lue lisää >>

Puolustusvoimat-asiakascase-pyorea

ASIAKASTARINA

Puolustusvoimat

Puolustusvoimien Palvelukeskus ja Digia toteuttivat kokeilun, jossa koneoppimisella ja tekstianalytiikalla ratkotaan ja luokitellaan tikettejä automaattisesti vähentäen lisätyötä ja viivettä palveluprosessin käsittelyssä.

Lue lisää >>Jenna-Wahstrom-230x230-pyorea-pohja

Työni Digialla on sopiva kombo itse tekemistä ja oppimista sekä asiakkaiden ja kollegoiden opastamista. Oppimiseen ja opitun tiedon jakamiseen kannustetaan. Palkitsevinta työssä on se, kun on tullut eteen haastava pulma, jonka ratkaisemiseen oma osaaminen ei ole välttämättä yksin riittänyt. Tiimin ja omien ponnistelujen avulla on lopulta saanut ratkaisun aikaiseksi. Ne ovat itselleni isoimpia onnistumisen hetkiä."

Jenna Wahlström, BI-konsultti


Meillä jokainen on Senior Trainee

Toimimme ympäristössä, jossa palikat ympärillämme liikkuvat jatkuvasti. Tarvitaan jatkuvaa oppimista, jotta voi pysyä kehityksessä mukana - ja auttaa muita oppimaan. Nämä ovatkin kulttuurimme ytimessä. Olemme oppimisyhteisö, jossa kutsumme jokaista Senior Traineeksi, oli hän sitten vastavalmistunut tai jo kokenut arkkitehti. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille ja tätä varten meillä on esimerkiksi aktiivista heimotoimintaa.

Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme. Tämä tarkoittaa myös sitä, että myös organisaationa kehitämme uusia toimintatapoja ja -malleja.

DIGIAN KULTTUURIPERIAATTEET

  • Oppiminen - Työskentelemme moderneissa data-alusta- ja tekoälyprojekteissa ja jatkuva oppiminen on osa työnkuvaamme

  • Rohkeus, ei se polta pahasti - Kokeilemme rohkeasti uusia ratkaisuja emmekä pelkää tarttua haasteisiin.

  • Jakaminen. Yhdessä tiedämme enemmän - Erilaiset osaamiset ja persoonat täydentävät meillä toisiaan

  • Ammattiylpeys, seisomme työmme takana - Olemme ylpeitä työmme tuloksista jokaista yksityiskohtaa myöten

Digia_arabia_218

Hannu-Muurinen-230x230-pyorea-pohja

Digia on sen verran suuri yritys Suomessa, etteivät projektien koot ole mikään este kehittymiselle. Täällä pääsee mukaan suuriinkin hankkeisiin. Isossa yrityksessä on myös hyvät mahdollisuudet erikoistua ja syventää osaamistaan omalla erikoisalueellaan – kaikesta ei tarvitse tietää kaikkea, vaan voi tehdä sitä, mikä erityisesti kiinnostaa. Meillä työskentelee paljon ihmisiä erilaisilla taustoilla, mistä on paljon hyötyä. Tiimit kootaan projektikohtaisesti ja jokainen tuo niihin oman näkemyksensä, josta myös muut voivat oppia.

Hannu Muurinen, johtava teknologiakonsultti


Tutustu digialaisiin ja millaista on työskennellä meillä

KUMPPANIBLOGI

Digia-Arla-Tanner-1

Digialla parhaat analytiikkaratkaisut syntyvät yhdessä tekemällä: ”Täällä kenenkään arvo ei määrity tittelin tai työvuosien perusteella”

Tekninen konsultti Arla Tanner ja liikkeenjohdon konsultti Niko Grandell kertovat, miten Digialla ratkotaan asiakkaiden data-haasteita edistyksellisen analytiikan ja teknologioiden keinoin – ja samalla yhdessä oppien. 

DIGIAN BLOGI

blogiteksti-kuva-digia

Tutustu digialaisten uratarinoihin Senior Trainee -blogitekstiemme avulla

Täältä pääset kurkistamaan erilaisten digialaisten arkeen ja urapolkuihin Senior Trainee -blogisarjan muodossa. Millaista on heidän työarkensa ja mikä on parasta Digialla työskentelyssä? Lue lisää näistä täältä. 

 

KUMPPANIBLOGI

digia-analytiikka

Hannu ja Jenna muuttavat maailmaa analytiikan avulla – näistä syistä data-asiantuntijan kannattaa valita Digia

Mikä saa analytiikkaosaajat viihtymään Digian konsultteina? Digian johtava teknologiakonsultti Hannu Muurinen ja BI-konsultti Jenna Wahlström kokosivat yhteen neljä syytä liittyä Digian data-asiantuntijoiden joukkoon.

DIGIAN BLOGI

tiedonhallinta

Miten saat tietopääomasta enemmän irti? Vastaus löytyy tiedonhallintatyökaluista ja taustaprosesseista

Tiedonhallintatyökalu on merkittävässä roolissa organisaation tietopääoman saamiseksi käyttöön. Tiedonhallintatyökalu tuo organisaation tiedon esille ja auttaa ymmärtämään ja hyödyntämään sitä entistä paremmin. Sen sisällön ja ylläpidon kannalta on kuitenkin olennaista, että taustalle on luotu ja otettu käyttöön tiedonhallintaprosessi.

DIGIAN BLOGI

asiakaspalaute-tekstianalyysi

Asiakaskokemus kehittyy tekstianalytiikan avulla

Asiakaspalautteen keruu on yksi käytetyimmistä asiakaskokemuksen kehittämisen työkaluista. Mutta miten saatua palautetta voidaan analysoida tehokkaammin? Yksi työkalu on tekstianalytiikka, jota hyödynsimme oman asiakaspalautteemme analysoinnissa.

Kokeile myös Digian tekoälypeliä!

Tunnetko tekoälyn ja datan trendit?

strategic-technology-and-ai-trends-1200x628

 

 

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti.
Meitä digialaisia on yli 1300 ja joukkomme kasvaa koko ajan. Kehitämme aktiivisesti kulttuuriamme
ja työntekijäkokemustamme tarjotaksemme asiantuntijoillemme parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssään.
Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti.
Digian liikevaihto vuonna 2021 oli 156 miljoonaa euroa.
Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA).