Skip to content

Haluatko tehdä töitä datan, ei dadan, ohjaamana?

Haemme nyt uusia datasta ja analytiikasta innostuvia osaajia joukkoomme.

Olemme tälle sivulle keränneet sinulle tietoa siitä, millaista työskentely on Digialla ja millaisten projektien parissa osaajamme ovat päässeet työskentelemään. Jos data ja analytiikka ovat juttusi, tutustu täällä tarkemmin siihen mitä Digia voi sinulle tarjota ja tartu tarjoamiimme uramahdollisuuksiin. 

Digia_brand-photos_2023-1-1-0024

Parasta Digian Data Driven Solutions -yksikössä

Data Driven Solutions on osa Digian huippujoukkuetta, kasvava 80 henkilön monimuotoinen ja huumorintajuinen ammattilaisporukka. Tehtävämme on toteuttaa Digian strategiaa, jossa fokusalueena on älykäs datan hyödyntäminen. Tuotamme asiakkaillemme arvoa datasta modernien data-alustojen, analytiikan ja tekoälyratkaisuiden avulla.

Millaisia ovat analytiikan työt Digialla?

Meillä jokainen on Senior Trainee, olit sitten vastavalmistunut tai kokenut tekijä. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis.

Uskomme maailmaan, jossa arvoa luodaan ekosysteemeissä dataa älykkäästi hyödyntäen. Teemme yhteiskunnallisesti vaikuttavia ja vastuullisia hankkeita ja palveluja – osana suomalaista yhteiskuntaa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Luomme työksemme oivaltavia ratkaisuja ja onnistumisia ihmisten, yritysten ja yhteisöjen jokaiseen päivään – vastuullisesti digiarjessa. Olemme asiakkaidemme näkemyksellinen kumppani. Meitä ohjaa vahva arvopohja - myös työnantajana. Vastuullisuus on osa toimintaamme, niin projekteissamme kuin asiantuntijoidemme työn ja vapaa-ajan tasapainottamisessa.

Työni Digialla on sopiva kombo itse tekemistä ja oppimista sekä asiakkaiden ja kollegoiden opastamista. Oppimiseen ja opitun tiedon jakamiseen kannustetaan. Palkitsevinta työssä on se, kun on tullut eteen haastava pulma, jonka ratkaisemiseen oma osaaminen ei ole välttämättä yksin riittänyt. Tiimin ja omien ponnistelujen avulla on lopulta saanut ratkaisun aikaiseksi. Ne ovat itselleni isoimpia onnistumisen hetkiä.

Jenna Wahlström, BI-konsultti

Meillä jokainen on Senior Trainee

Toimimme ympäristössä, jossa palikat ympärillämme liikkuvat jatkuvasti. Tarvitaan jatkuvaa oppimista, jotta voi pysyä kehityksessä mukana - ja auttaa muita oppimaan. Nämä ovatkin kulttuurimme ytimessä. Olemme oppimisyhteisö, jossa kutsumme jokaista Senior Traineeksi, oli hän sitten vastavalmistunut tai jo kokenut arkkitehti. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille ja tätä varten meillä on esimerkiksi aktiivista heimotoimintaa.

Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme. Tämä tarkoittaa myös sitä, että myös organisaationa kehitämme uusia toimintatapoja ja -malleja.

 

Digian kulttuuriperiaatteet

  • Oppiminen - Työskentelemme moderneissa data-alusta- ja tekoälyprojekteissa ja jatkuva oppiminen on osa työnkuvaamme

  • Rohkeus, ei se polta pahasti - Kokeilemme rohkeasti uusia ratkaisuja emmekä pelkää tarttua haasteisiin.

  • Jakaminen. Yhdessä tiedämme enemmän - Erilaiset osaamiset ja persoonat täydentävät meillä toisiaan

  • Ammattiylpeys, seisomme työmme takana - Olemme ylpeitä työmme tuloksista jokaista yksityiskohtaa myöten

Digia on sen verran suuri yritys Suomessa, etteivät projektien koot ole mikään este kehittymiselle. Täällä pääsee mukaan suuriinkin hankkeisiin. Isossa yrityksessä on myös hyvät mahdollisuudet erikoistua ja syventää osaamistaan omalla erikoisalueellaan – kaikesta ei tarvitse tietää kaikkea, vaan voi tehdä sitä, mikä erityisesti kiinnostaa. Meillä työskentelee paljon ihmisiä erilaisilla taustoilla, mistä on paljon hyötyä. Tiimit kootaan projektikohtaisesti ja jokainen tuo niihin oman näkemyksensä, josta myös muut voivat oppia.

Hannu Muurinen, johtava teknologiakonsultti

Avoimet paikkamme datasta ja analytiikasta kiinnostuneille