Olemme tälle sivulle keränneet sinulle tietoa siitä, millaista työskentely on Digialla ja millaisten projektien parissa integraatio-osaajamme ovat päässeet työskentelemään. Jos integraatiot ovat juttusi, tutustu täällä tarkemmin siihen mitä Digia voi sinulle tarjota.
Teemme integraatioiden kehitystä, konsultointia ja ylläpitoa. Toisin sanoen suunnittelemme ja toteutamme tiedonsiirtoa eri yritysten ja organisaatioiden välillä. Jos tiedonsiirtoa ei näiden välillä ole, tai se toimii väärin, voivat ruokakaupan hyllyt jäädä täyttymättä, verkkokauppalähetykset saapumatta, polttoaineet tilaamatta huoltoasemille, raaka-aineet myöhästyä rakennushankkeista tai esimerkiksi energiateollisuudessa kaukolämmön tarpeen ennusteet päivittymättä oikein. Julkishallinnon puolella saattavat etuushakemukset jäädä käsittelemättä, päivähoitopaikat vahvistumatta, rakennusvalvonnan prosessit edistymättä tai poikkeustilanteiden tiedot kulkematta eri viranomaisten välillä.
Integraatiot toimivat yhteiskunnan näkymättöminä moottoreina, ja meidän tehtävämme on suunnitella, rakentaa ja ylläpitää näitä moottoreita.
Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta, nyt jo 180 asiantuntijan voimin. Meillä integraatio-osaaminen on keskitetty omaan liiketoimintaansa, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin pitkiin asiakassuhteisiinkin. Digia tarjoaa mielenkiintoisia projekteja eri toimialoilta julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin.
Meillä voi toimia integraatiokehittäjänä, integraatioarkkitehtina tai integraatioprojekteihin tai -palveluihin keskittyneenä projekti – tai palvelupäällikkönä. Tiimimme ovat jakautuneet joko asiakkuuksien tai teknologioiden mukaan ja toimivat ketterän kehityksen mallien mukaisesti. Tiimien koot vaihtelevat 3–30 henkilön välillä ja projektitiimeissä on vähintään 2 kehittäjää, projekti-/palvelupäällikkö ja arkkitehti.
Yksin et siis meillä jää.
Liiketoimintamme kattaa arkkitehtuuri- ja konsultointipalvelut, kehityksen erilaisilla malleilla sekä jatkuvat palvelut liiketoimintakriittisiin ympäristöihin.
Toteutamme integraatioita Suomen laajimmalla teknologiakirjolla. Kehittymisen suuntia on siis runsaasti. Lisäksi meillä voi kehittyä eri roolien välillä, esimerkiksi kehittäjästä arkkitehdiksi, tai 2. tason tuesta kehittäjäksi. Onpa meillä myös kehittäjiä siirtynyt määrittelijöiden rooliin, sekä päinvastoin! Siirtymiin meillä on valmiit urapolut, joissa varmistamme, että osaamisen taso vastaa korkeita standardejamme, ja osaajayhteisömme tulee tutuksi.
Voimme räätälöidä tehtäviä toiveidesi ja taustasi mukaisesti. Esimerkiksi arkkitehtina painopisteitä voidaan muokata myynnin tuen, teknisen toteutuksen tai konsultoinnin välillä. Voit toiveidesi mukaan asiakastyön ohessa toimia myös Digian sisäisenä teknologiaevankelistana, tech leadina.
Jo 7 vuotta työskennellyt Integration Specialist, Tomi Rantanen kertoo urapolustaan integraatiototeutusten metsässä ja pienenpienten kokemustattien keräilystä sekä miten kulttuuriperiaatteemme näkyvät hänen työarjessaan
Täältä pääset kurkistamaan erilaisten digialaisten arkeen ja urapolkuihin Senior Trainee -blogisarjan muodossa. Millaista on heidän työarkensa ja mikä on parasta Digialla työskentelyssä? Lue lisää näistä täältä.
Digialla jo kolmisen vuotta työskennellyt Integration Architect Antti Kujala, kertoo omasta urapolustaan integraatiokehittäjästä integraatioarkkitehdiksi ja työstään Boomi-teknologian parissa.
Omasta mielestäni Digia on sopivan kokoinen työnantaja – ei liian suuri eikä liian pieni. Työntekijän kehitystoiveet ja suunnitelmat otetaan hienosti huomioon sekä työsuhteen että projektityön osalta.
Antti Kujala, Integration Architect
Integraatiot ja APIt ovat keskeisessä roolissa Suomen lentokenttien toiminnan varmistamisessa. Digia on Finavian kumppanina varmistamassa, että tieto järjestelmien ja yhteistyötahojen välillä kulkee.
Lue lisää >>
Marimekko on globaalisti toimiva designyritys sekä listayhtiö, mikä asettaa taloushallinnon it-ratkaisuille erityisiä vaatimuksia muun muassa tiukkojen aikataulujen, taloushallinnon tarkkuustason ja toimivan kontrolliympäristön vuoksi. Digia toteutti Marimekon taloushallinnon toiminnanohjausjärjestelmän kokonaisuudistuksen.
Integraatioalustan vaihdon yhteydessä Varma mietti uudelleen tapaansa tehdä järjestelmäintegraatioita. . Digian avulla Varma otti integraatioalustan vaihdon yhteydessä käyttöönsä DevOps-toimintamallin, joka pitää kehityspyörän pyörimässä tulevaisuudessakin.
Lue lisää >>
Toimimme ympäristössä, jossa palikat ympärillämme liikkuvat jatkuvasti. Tarvitaan jatkuvaa oppimista, jotta voi pysyä kehityksessä mukana - ja auttaa muita oppimaan. Nämä ovatkin kulttuurimme ytimessä. Olemme oppimisyhteisö, jossa kutsumme jokaista Senior Traineeksi, oli hän sitten vastavalmistunut tai jo kokenut arkkitehti. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille ja tätä varten meillä on esimerkiksi aktiivista heimotoimintaa.
Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme. Tämä tarkoittaa myös sitä, että myös organisaationa kehitämme uusia toimintatapoja ja -malleja.
Oppiminen - Työskentelemme moderneissa data-alusta- ja tekoälyprojekteissa ja jatkuva oppiminen on osa työnkuvaamme
Rohkeus, ei se polta pahasti - Kokeilemme rohkeasti uusia ratkaisuja emmekä pelkää tarttua haasteisiin.
Ammattiylpeys, seisomme työmme takana - Olemme ylpeitä työmme tuloksista jokaista yksityiskohtaa myöten
Digialla työskentelyn yksi vahvuuksista on työn ja vapaa-ajan yhdistäminen ja sanalla sanoen se, kuinka paljon töiden tekeminen tuntuu yhdessä tekemiseltä hyvän kaveriporukan kesken. Päivittäisen työnteon päätavoite on oppia joka päivä jotain uutta, ja 70–20–10 - periaatteen mukaan 70 % oman itsensä kehittämisestä tapahtuu päivittäisissä työtehtävissä itseään haastaen.
Tomi Rantanen, Integration Specialist
Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.
© 2022 Digia Oyj | Tietosuoja