Skip to content

Digia Hub

Verkosto, jossa kaikki voittavat.

Digian yhteisö freelancer-kehittäjille ja IT-yrityksille

Me Digia Hubissa uskomme, että kokonaisuus on aina enemmän kuin osiensa summa. Juuri tämä erottaa meidät löyhemmistä yhteenliittymistä. Digia Hubin jäsenenä olet osa meitä: pääset tekemään töitä kiinnostavien asiakkaidemme ja projektien parissa tasaveroisesti yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toisilta oppiminen ja avoin tiedon jakaminen ovat olennainen osa kulttuuriamme.

Yhdessä tiedämme enemmän.
2048x1366_rekrylandari_integraatio-osaajat

Uskomme verkostojen voimaan.

Digia Hubin jäsenenä olet osa yli 2000 freelancer-kehittäjän yhteisöä. Verkoston kautta löydät itsellesi sopivia projekteja, tinkimättä freelancerin vapaudestasi.

Asiakaskuntamme on monipuolinen. Voit hyödyntää osaamistasi erilaisissa projekteissa, sellaisissakin, jotka eivät ole perinteisesti olleet avoinna freelancereille. Jos olet kiinnostuneempi olemaan osa tuotekehitystiimiä, pystymme myös tarjoamaan useita mielenkiintoisia mahdollisuuksia erilaisissa ohjelmistokehityshankkeissa.

Digia tunnetaan luotettavana suomalaisena kumppanina, joka seisoo töidensä takana. Samaa ammattimaista asennetta odotamme sinultakin. Me Digialla uskomme maailmaan, jossa arvo luodaan verkostoissa. Verkostojen kuten Digia Hubin rakentaminen on keskeinen osa toimintaamme: kehitämme yhteistyöverkostoa pitkäjänteisesti, kuten myös työntekijäkokemustamme. Uskomme läpinäkyvyyteen, avoimuuteen ja yhteiseen etuun. Tule mukaan toteuttamaan unelmiasi yhdessä kanssamme.

Digia Hubin jäsenenä tarjoamme sinulle pääsyn

  • laajaan asiakaskuntaamme
  • merkityksellisiin projekteihimme
  • heimotoimintaamme

Freelancer-devaaja tai IT-yritys, näin liityt mukaan!

Liity nyt mukaan! Kerro meille osaamisestasi sekä työnteon preferensseistäsi.
Digia Hubin kautta löydämme sinulle sopivia projekteja.