Your browser does not support canvas.
Digia-Hub-glowing-symbol

 

DIGIA HUB
Kokoava voima.

Digia Hub on Digian yhteisö freelancer-kehittäjille.
Digia Hubin jäsenenä olet osa meitä: pääset tekemään töitä kiinnostavien asiakkaidemme ja projektien parissa.

 

Kokonaisuus on aina enemmän kuin osiensa summa.

 

Me Digia Hubissa uskomme, että kokonaisuus on aina enemmän kuin osiensa summa. Juuri tämä erottaa meidät löyhemmistä yhteenliittymistä. Meillä pääset tekemään töitä tasaveroisesti yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toisilta oppiminen ja avoin tiedon jakaminen ovat olennainen osa kulttuuriamme.

Yhdessä tiedämme enemmän.

Digia Hubin jäsenenä tarjoamme sinulle pääsyn:

  • laajaan asiakaskuntaamme,
  • merkityksellisiin projekteihimme ja
  • heimotoimintaamme.

Uskomme verkostojen voimaan.


Digia Hubin jäsenenä olet osa yli 1800 freelancer-kehittäjän yhteisöä. Verkoston kautta löydät itsellesi sopivia projekteja, tinkimättä freelancerin vapaudestasi.

Asiakaskuntamme on monipuolinen. Voit hyödyntää osaamistasi erilaisissa projekteissa, sellaisissakin, jotka eivät ole perinteisesti olleet avoinna freelancereille. Jos olet kiinnostuneempi olemaan osa tuotekehitystiimiä, pystymme myös tarjoamaan useita mielenkiintoisia mahdollisuuksia erilaisissa ohjelmistokehityshankkeissa.

Digia tunnetaan luotettavana suomalaisena kumppanina, joka seisoo töidensä takana. Samaa ammattimaista asennetta odotamme sinultakin.

Me Digialla uskomme maailmaan, jossa arvo luodaan verkostoissa. Verkostojen kuten Digia Hubin rakentaminen on keskeinen osa toimintaamme: kehitämme yhteistyöverkostoa pitkäjänteisesti, kuten myös työntekijäkokemustamme. Uskomme läpinäkyvyyteen, avoimuuteen ja yhteiseen etuun. Tule mukaan toteuttamaan unelmiasi yhdessä kanssamme.


Freelancer-devaaja, näin liityt mukaan!

Digia Hub Platformissa voit liittyä Digia Hubiin, kertoa osaamisestasi sekä työnteon preferensseistäsi.
Hub Platformin kautta löydämme sinulle sopivia projekteja.

 

Liity Digia Hubiin tästä

 

digiahub@digia.com