Verkkokaupan ruokaympyrä -webinaari:
Verkkoliiketoiminnan kehittäminen asiakasanalytiikan avulla

Webinaari järjestettiin 28.8. 

Jotta voit hyödyntää verkkoliiketoimintaasi mahdollisimman maksimaalisesti, kannattaa asiakasdataa soveltaa laaja-alaisesti verkkoliiketoiminnan kehittämisessä. Asiakasanalytiikan avulla voit identifioida ne kehityskohteet, joissa on merkittävin hyötypontentiaali. Parempi asiakasymmärrys auttaa myös tunnistamaan ne kilpailukeinot, jotka lisäävät parhaiten myyntiä ja edistävät uusien asiakkaiden hankintaa.

Webinaarimme aiheita:

  • Asiakasymmärryksen merkitys verkkoliiketoiminnan kehittämisessä
  • Analytiikan hyödyntäminen markkinoinnin toimenpiteiden vaikuttavuuden todentamiseksi
  • Eri tietolähteet ja oikeat tunnusluvut & mittaustavat

Webinaarin avulla opit tunnistamaan paremmin asiakkaan motivaatiotekijöitä, identifioimaan potentiaalisesti parhaimmat asiakkaat sekä kasvattamaan asiakaskannattavuutta. Näiden lisäksi opit, miten asiakasanalytiikan avulla voit tunnistaa ne toimenpiteet, jotka edistävät verkkoliiketoiminnan kasvattamista parhaiten sekä ne asiakaspolun optimointimahdollisuudet, jotka luovat arvoa oikeille asiakkaille.

Webinaarissa puhuu asiantuntijamme Jussi Rautjärvi. Webinaarin vetää Jaakko Saari.

Webinaarin kesto on 45 minuuttia. 

verkkokauppaympyra

 

 


Nykyaikaisen verkkokaupankäynnin ytimessä on saumaton, käyttäjälähtöinen palvelukokemus. Sen rakentamisessa on kriittistä, kuinka yrityksen toimintaprosessit ja taustajärjestelmät tukevat verkkokauppaa. Verkkokaupan ruokaympyrä -webinaarisarjassa tarkastellaan, miten verkkokauppaa pitää ruokkia, että se kasvaa isoksi, vahvaksi ja tulosta tekeväksi.

 

 

 

 

Lue lisää liiketoiminnan digitalisoimisesta >>