Webinaari: Verkkokaupan asiakaskokemuksen kehittäminen analytiikan avulla


Verkkokaupan asiakaskokemuksen kehittäminen älykkään analytiikan avulla

Webinaari järjestettiin torstaina 22.10.2020 

Mitä verkkokauppasi asiakkaat haluavat, miten he toimivat ja millaista kokemusta he arvostavat? Mikä heitä ilahduttaa, entä ärsyttää? Tiedätkö ensinnäkin, keitä asiakkaasi ovat? Älykkään analytiikan avulla opit tuntemaan ja jopa ennustamaan asiakkaiden käyttäytymistä, jolloin verkkokaupan asiakaskokemusta pystytään kehittämään. 

Webinaarissa kuullaan miten hyödyntää älykästä analytiikkaa verkkokaupan asiakaskokemuksen kehittämisessä, mitä työkaluja datan hyödyntämiseen on ja miten asiakkaan polkuja voidaan analysoida. Käymme myös läpi käytännön esimerkkejä toteutuksista. 

Webinaarimme aiheita:

  • Miten älykästä analytiikkaa voidaan hyödyntää verkkokaupassa?
  • Miten hyödyntää asiakastietoa ja rakentaa monikanavainen asiakaskokemus datan avulla?
  • Työkalut ja menetelmät analytiikan hyödyntämiseen

Webinaarissa keskustelevat Digian asiantuntijat Joachim Wahlström, Mika Kansikas ja Mikko Koivisto. Webinaarin kesto on 45 minuuttia. Tilaa webinaaritallenne oheisella lomakkeella. 

Puhujat

joachim

Joachim Wahlström

Joachim on analytiikka- ja tekoälyratkaisujen asiantuntija. Hänen ydinosaamistaan on datan hyödyntäminen liiketoimintaetujen löytämiseksi edistyneen analytiikan keinoin. Joachim toimii Digialla Data Science -konsulttina.

mikkokoivisto

Mikko Koivisto

Mikko työskentelee Digian verkkokauppayksikössä vastaten asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyistä verkkopalveluratkaisuista ja niiden toimituksesta. Mikolla on alalta yli 20v kokemus ja näistä vuosista suurin osa on mennyt kuluttajille suunnattujen palveluiden ja ratkaisuiden parissa.

Mika Kansikas

Mika Kansikas

Mika on kokenut verkkokaupan ja digitaalisten palvelujen asiantuntija. Hän on toiminut pitkään sekä toimittajan että asiakkaan puolella erilaisissa tehtävissä. Mika toimii Digian verkkokauppayksikössä Business Development roolissa.
 
 

Tilaa webinaaritallenne: