Verkkokaupan ruokaympyrä -webinaaritallenne: Verkkokaupan lisäarvotyökalut

Webinaari järjestettiin 12.2. klo 10:00-10:45

Lisäarvotyökalut mahdollistavat esimerkiksi älykkäät tuotesuosittelut verkkokaupassa, verkkokaupan personoinnin, asiakkaiden segmentoinnin, digitaalisten markkinointitoimenpiteiden tehostamisen sekä myös asiakkaiden palvelemisen ja huomioisen monikanavaisesti, eri päätelaitteilta ja aina myymäläkäynteihin saakka.

Verkkokaupan lisäarvotyökalut webinaarissa käymme läpi suositumpia ja yleisiä hyväksi todettuja lisäarvotyökaluja, niiden roolia ekosysteemissä sekä monikanavaisessa liiketoiminnassa ja avaamme myös miten oikeat lisäarvotyökalut ekosysteemin tulisi kartoittaa ja valita. Hyödyntämällä lisäarvotyökaluja oikein varmistat, että verkkokauppasi toimii tuloksellisesti ja saat leivän päälle myös juustoa!

Webinaarimme aiheita:

  • Lisäarvotyökalujen rooli verkkokaupassa
  • Oikeiden lisäarvotyökalujen valinta
  • Lisäarvotyökalujen hyödyntäminen käytännössä

Webinaarissa puhuvat Digian asiantuntijat Jouni Wahalahti sekä Petteri Erkintalo. Webinaarin vetää Jaakko Saari.

verkkokauppaympyra

 

 


Nykyaikaisen verkkokaupankäynnin ytimessä on saumaton, käyttäjälähtöinen palvelukokemus. Sen rakentamisessa on kriittistä, kuinka yrityksen toimintaprosessit ja taustajärjestelmät tukevat verkkokauppaa. Verkkokaupan ruokaympyrä -webinaarisarjassa tarkastellaan, miten verkkokauppaa pitää ruokkia, että se kasvaa isoksi, vahvaksi ja tulosta tekeväksi.