VARMISTA HYVÄ ASIAKASKOKEMUS KOKONAISVALTAISELLA ASIAKASPALVELULLA

 

 

 

Webinaari

Nosta asiakaspalvelusi uudelle tasolle datan ja älykkyyden avulla!

Webinaari järjestettiin 26.11.2020.

Dynamics 365 Customer Service vie asiakaspalvelusi uudelle tasolle! Tekoälyn ja 360-asteen näkymän avulla voit ennakoida asiakkaiden tarpeita ja tarjota mukautettua palvelua.

Dataan pohjautuvat älykkäät asiakaspalvelun työkalut ja alustat kohdentavat uuden liiketoiminnan fokuksen asiakaspalveluun. Kun asiakaspalvelijalla on saatavilla reaaliaikainen tieto kaikista aiemmista asiakaskohtaamisista kanavasta riippumatta, jää hänelle enemmän aikaa palveluun ja mahdollisuus tehdä jokaisesta dialogista henkilökohtaisempi.

Kokonaisvaltainen asiakasnäkymä mahdollistaa asiakaspalvelun muuttumisen reaktiivisesta ongelmien ratkaisijasta proaktiiviseksi asiakkaiden kuuntelijaksi ja luottokumppaniksi. Sen uusi tehtävä onkin huolehtia asiakkaiden hyvinvoinnista ja hoitaa samalla merkittävä osa lisäpalveluiden myynnistä. Fiksuilla työkaluilla mahdollistat myös positiivisen työntekijäkokemuksen – aurinkoinen ilme näkyy ja kuuluu!

Webinaarin sisältö:

  • Kokonaisvaltainen asiakasnäkymä mahdollistaa proaktiivisen ja yksilöllisen palvelun
  • Monikanavainen asiakaspalvelu – kohtaa asiakkaasi juuri siellä missä he ovat
  • Kuinka voit luoda lisäarvoa jokaiseen asiakaskohtaamiseen
  • Miten hyödynnät tekoälyä asiakaspalvelun automatisoinnissa
  • Asiakaspalvelun uusi rooli


Puhujana
:

Martti Aatola

Martilla on vankka kokemus erilaisista projekteista ja projektijohtamisesta muun muassa toiminanohjausjärjestelmien parissa. Digialla Martti työskentelee ratkaisuarkkitehtina Microsoft Dynamics 365- ja Power Platform -alustojen parissa. Martti tuntee erilaiset järjestelmät erinomaisesti, kuten Microsoft Dynamics 365 -liiketoiminta-alustan ja sen tarjoamat mahdollisuudet (CRM, sidosryhmien hallinta, asiakaspalvelu, markkinointi, toiminnanohjaus).

Tilaan webinaarin materiaalit

Jaa webinaari: