Webinaari: Robotiikalla tehoa liiketoimintaan


Kuinka hyödyntää robotiikkaa liiketoiminnassa? 

Webinaari järjesttiin tiistaina 10.11.202o.

Robotiikka yhdistettynä olemassa oleviin järjestelmiin, kuvantunnistukseen ja tekoälyyn, mahdollistaa parhaimmillaan rutiiniomaisten töiden suorittamisen automatisoidusti, nopeasti, tarkasti ja virheettömästi. 

Webinaarissa kuulemme, miten robotiikkaratkaisuja voidaan hyödyntää liiketoiminnassa, miten päästä liikkeelle ja millaisia ratkaisuja on tarjolla. Esittelemme myös Digian ja MOST Digitalin toteuttaman ratkaisun työttömyyskassoille, jossa robotiikasta saatiin apua työttömyyshakemusten käsittelyyn. 

Webinaarin aiheita:

  • Mitä robotiikalla tarkoitetaan ja miten sitä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa? 
  • MOST Digitalin RPA-ratkaisut ja miten päästä liikkeelle?
  • Case-esimerkkinä Digian ja MOST Digitalin toteuttama ratkaisu työttömyyskassoille työttömyyshakemusten käsittelyyn

Webinaari järjestetään yhteistyössä MOST Digitalin kanssa. Webinaarissa keskustelevat Digian Tuomo Permikangas, Reija Selin ja Jenni Laukkanen sekä MOST Digitalin Olli Ainasvuori.  Webinaarin kesto on 60 minuuttia. Tilaa webinaarin tallenne oheisella lomakkeella.

MOST Digital on ohjelmistorobotiikkaan ja koneälyratkaisuihin erikoistunut teknologia- ja palvelutarjoaja. Yhtiön toiminta-ajatuksen mukaisesti ”Robotit kuuluvat kaikille”. Mission takeena on kokemus yli 200 erilaisen robotin toimittamisesta monelle eri toimialalle.

Puhujat

ainasvuori-olli

Olli Ainasvuori, MOST Digital

Olli on yksi MOST Digital Oy:n perustajista ja työskentelee yhtiön toimitusjohtajana. Ollin työnkuvaan kuuluvat myös robottipalveluiden myynti- ja asiantuntijatehtävät. 

selin-reija

Reija Selin, Digia

Reija työskentelee Digian Associations-yksikössä. Hän vastaa työttömyyskassoille yhteistyössä MOST Digitalin kanssa kehitetystä työttömyyskassarobotiikasta. Reijalla on pitkäaikainen kokemus työttömyyskassojen kanssa toimimisesta.

laukkanne-jenni

Jenni Laukkanen, Digia

Jenni työskentelee Digialla analytiikkayksikössä. Hänellä on vahva kokemus erilaisista Power BI- ja analytiikkahankkeista. Hän on ollut mukana myös työttömyyskassarobotiikan kehittämisessä. 

tuomo-permikangas

Tuomo Permikangas, Digia

Tuomo on työskennellyt digitalisaation parissa viime vuosikymmenet niin liiketoiminnan kehittäjänä kuin järjestelmien toimittamisesta vastaavana. Hän uskoo, että digitaalinen transformaatio vaatii yrityksiltä ja organisaatioilta toiminnan ytimiin menevää uudistumista: integraatio- ja API- ratkaisuista siirtymistä hyperautomaation kyvykkyyksiin, tiedon hallinnan kokonaisvaltaista osaamista, ekosysteemikyvykkyyden rakentamista sekä edge computingin ymmärtämistä ja osaamista.
 

Tilaa webinaaritallenne: