Reaaliaikainen tuotantonäkymä

23.3.2021
webinaaritallenne

Kerää ja jalosta dataa, josta saat arvoa arkeen

Reaaliaikaista dataa keräävien laitteiden määrä kasvaa kiihtyvään tahtiin. Data muuttuu arvokkaaksi informaatioksi vain oikein yhdistelemällä, analysoiden ja selkeästi käyttäjille esitettynä.

IoT-ratkaisujen avulla voit kerätä, varastoida, jakaa ja jalostaa aidosti arvokasta informaatiota. Uskomme, että vain se data kannattaa kerätä, josta on hyötyä! Kaiken tarkoituksena on poistaa manuaalisia työvaiheita, parantaa näkyvyyttä ja lisätä ennakoitavuutta yrityksen toimintaan.

Webinaarissa kuulet Nordkalkin tuotantojohdolle toteutetusta reaaliaikaisesta tuotantonäkymästä, jonka avulla valvonta sujuu helposti ja poikkeamiin voidaan reagoida nopeasti. Lisäksi kerromme, miten ja minne dataa kannattaa kerätä, jotta sen jalostaminen liiketoimintasi tarpeisiin onnistuu parhaiten.

Webinaarissa puhuvat Nordkalkin Jesse Kaukola ja Digian Pasi Lantiainen. Webinaarin juontaa Mika Immo. Webinaari on suunnattu erityisesti teollisuuden liiketoimintajohdolle sekä liiketoiminnan kehityksestä ja tuotannosta vastaaville.

 

Tilaa webinaaritallenne


Webinaarin ohjelma

09.00
-
09.05
Tervetuloa & esittelyt
Mika Immo, Sales Director, Digia
09.05
-
09.30
Reaaliaikainen tuotantonäkymä tuotantojohdolle
Jesse Kaukola, Technology & Development Architect, Nordkalk
09.30
-
09.55
Tuotantolinjan tiedonkeruu pilveen 2 kuukaudessa
Pasi Lantiainen, Solution Architect, Digia
09.55
-
10.00
Q&A ja yhteenveto