Webinaari: Esittelyssä Open Source -integraatiot 


Open Source -integraatioiden hyödyt liiketoiminnalle

Webinaari järjestettiin tiistaina 17.11.2020 

Avoimen lähdekoodin (Open Source) integraatiot ovat saavuttaneet viime vuosina suosiota integraatioyhteisöjen keskuudessa. Suosion takana on erityisesti liiketoimintahyödyt, joita Open Source -integraatioilla voidaan saavuttaa. Avoin lähdekoodi mahdollistaa integraatioyhteisön laajentumisen tuhansien ihmisten verkostoiksi, joista saada apua ja tukea ratkaisujen kehittämiseen ja parantamiseen nopeasti ja tehokkaasti. 

Webinaarissa käsittelemme Open Source -integraatioiden hyötyjä yhteistyössä kumppanimme Red Hatin kanssa. Webinaarissa kuulemme Open Source -integraatioratkaisuista, ja miten päästä alkuun Open Source -integraatioiden kanssa. 

Webinaarin aiheita:

  • Miksi Open Source -integraatiot?
  • Mitä hyötyjä Open Source -integraatioilla voidaan saavuttaa?
  • Millaisia ovat Red Hatin integraatioratkaisut ja miten lähteä liikkeelle?

Webinaarissa keskustelevat Digian asiantuntija Ari Salonen sekä Red Hatin asiantuntija Laura Lepistö. Webinaarin kesto on 45 minuuttia. Tilaa webinaaritallenne oheisella lomakkeella! 

Yhteistyössä:

red-hat

 

Puhujat

lepisto-laura

Laura Lepistö, Red Hat

Laura työskentelee modernien sovelluskehitysalustojen parissa Red Hatin Application Services-yksikössä. Hän on toiminut 18 vuoden ajan liiketoiminnan digitalisoimisen tehtävissä eri rooleissa myynnistä tuotespesialistiin. Erityisosaamisalueena Lauralla on konttipohjainen sovelluskehitys, integraatiot sekä liiketoimintaprosessien automatisointi. 

salonen-ari

Ari Salonen, Digia

Ari työskentelee Digialla integraatioarkkitehtina ja tiiminvetäjänä. Hän on erikoistunut Open Source -integraatioratkaisuihin. Hänellä on yli 20 vuoden projektikokemus. Hän auttaa asiakkaita löytämään optimaaliset ratkaisut tiedon hyödyntämiseen.
 

Tilaa webinaaritallenne: