Netsuiten hyödyt kansainväliseen tuloutukseen ja toistuvaislaskutukseen

 

 

Webinaari

NetSuite taloushallinnon työkaluna tuo tehokkaan ratkaisun toistuvaislaskutukseen ja tuloutukseen

Webinaari järjestettiin 21.1.2021.

SaaS (Software as a Service) -pohjainen liiketoiminta on yleistynyt nopeasti viime vuosina ohjelmistoliiketoiminnassa. Käyttöoikeudesta maksaminen omistamisen sijaan on laajentunut monille muillekin aloille. Palveluita on saatavilla aina teknisistä integraatioalustoista liikkumiseen palveluna, kuten kaupunkipyörillä tai sähköpotkulaudoilla. Trendi on luonut uutta liiketoimintaa ja tarjonnut oivallisia kasvumahdollisuuksia ketterille yrityksille.

Webinaarissa kerromme, kuinka NetSuiten edistynyt tuloutustenhallinta ja sopimusten uusinta vähentävät manuaalista työtä ja tehostavat taloushallinnan prosesseja. Lisäksi kurkistamme, kuinka NetSuite tukee kansainvälistä liiketoiminnan laajentamista.

 

Puhujat

Lumi Kokko

Lumi työskentelee Digialla projektipäällikkönä ja tuntee erittäin hyvin ketterät projektimenetelmät. Lumilla on monipuolinen kokemus kattavista ERP-toteutuksista myös asiakkaana.

Miika Mutila

Miikalla työskentelee Digialla NetSuite-talouskonsulttina. Hän uskoo vahvasti tiedolla johtamiseen, sekä tiedonvisualisointiin ja järjestelmien helppokäyttöisyyteen. Miikan erityisenä vahvuutena ovat tuloutustenhallinta ja uusien maiden käyttöönotot.

Arto Leinonen

Arto työskentelee Digialla sertifioituna NetSuite-konsulttina, ja on erikoistunut taloushallintoon. Hänellä on pitkä kokemus finanssialalta, liikkeenjohdosta ja talouden ohjauksesta.

Tilaa webinaaritallenne

Jaa webinaari: