Webinaari: Integraatioiden uusi hallintamalli


Uuden sukupolven hallintamalli integraatioyhteisölle

Webinaari järjestettiin 23.9.2020 

Hallittu integraatiopalvelukokonaisuus on osa liiketoiminnan ketterää digitalisoimista. Perinteisestä keskistetystä hallinta- ja palvelumallista ollaan siirtymässä seuraavan sukupolven malleihin, joissa tulee kyetä kehittämään ja ylläpitämään integraatioita hajautetussa mallissa. Hajautetussa mallissa integraatioiden kehitys laajenee organisaation eri yksiköihin ja projekteihin muodostaen laajan integraatioyhteisön.

Webinaarissa 23.9 läpikäymme, miksi organisaatiot ovat menossa hajautettuun suuntaan integraatioiden kehittämisessä, millainen on tulevaisuuden integraatioiden hallinta- ja palvelumalli sekä mitä uuden mallin käyttöönotto vaatii.

Webinaarimme aiheita:

  • Miksi organisaatiot ovat menossa hajautettuun integraatioiden kehittämisen malliin?
  • Millainen on tulevaisuuden integraatioiden hallinta- ja palvelumalli (Federated Integration Competency Center)?
  • Mitä käyttöönotto vaatii ja miten lähteä liikkelle?

Webinaarissa keskustelevat Digian asiantuntijat Jari Arola ja Mikko Hakola. Webinaarin kesto on 45 minuuttia. Lataa webinaaritallenne oheisella lomakkeella.

Puhujat

arola-jari

Jari Arola

Jari toimii palvelu- ja projektipäällikkönä Digian integraatioyksikössä. Jarilla on pitkä kokemus eri kokoisten ja tyyppisten projektien koordinoinnista ja niiden viemisestä jatkuvan palvelun piiriin.

mikko-hakola

Mikko Hakola

Mikko toimii Microsoft-integraatioiden ja Boomin liiketoimintavastaavana. Mikolla on yli 13 vuoden kokemus erilaisista konsultointi- ja ICT-tehtävistä, kuten liikkeenjohdon konsultoinnista, liiketoimintajohdosta, uuden liiketoiminnan rakentamisesta, tarjoaman kehittämisestä, ratkaisumyynnistä sekä asiakkuuksien ja ICT-palvelutoimituksien johtamisesta. 
 

Lataa webinaaritallenne: