Webinaari järjestettiin 12.2.2020.

Yrityksissä uusien digitaalisten liiketoimintojen sekä ekosysteemien ja verkostojen rakentaminen ovat nousseet prioriteettilistan kärkeen. Toimiva digitaalinen liiketoiminta mahdollistaa syvän asiakaskokemuksen kehittämisen, datan laajamittaisen hyödyntämisen, liiketoimintojen automatisoinnin sekä ydinjärjestelmien modernisoinnin. Jotta digitalisaation hyödyt saadaan vietyä tälle tasolle, täytyy perustan olla kunnossa. 

Tässä webinaarissa asiantuntijamme kertovat millaiset perustukset tarvitaan, jotta digitalisuutta voidaan rakentaa kestävästi ja kehittyvästi vuosia eteenpäin.

Webinaarin aiheita:

  • Tyypillisiä haasteita, joita digitalisointimatkalla voi kohdata
  • Millaiset perustukset tarvitaan, jotta liiketoimintaa voidaan digitalisoida kestävästi ja kehittyvästi tulevina vuosina
  • Millainen on Digian Digimahdollistaja-palvelukokonaisuus ja mistä se muodostuu

Webinaarissa keskustelevat Digian asiantuntijat Tuomo Permikangas ja Mikko Hakola.

Webinaarin kesto on 45 minuuttia.

Tilaa tallenne oheisella lomakkeella.

Puhujat:

tuomo-permikangas

Tuomo Permikangas

Tuomo on työskennellyt digitalisaation parissa viime vuosikymmenet niin liiketoiminnan kehittäjänä kuin järjestelmien toimittamisesta vastaavana. Hän uskoo, että API:t ja API-talouden muutosvoima vaativat yrityksiltä ja organisaatioilta toiminnan ytimiin menevää uudistumista: verkottumista, alustatalouden ratkaisuihin liittymistä sekä yhteistyötä toimialan verkostoituneiden toimijoiden kanssa.

mikko-hakola

Mikko Hakola

Mikko toimii yhtenä liiketoimintavastuullisena Integraatio- ja API-liiketoiminnassa erityisinä alueinaan digitaalisien liiketoimintaekosysteemien mahdollistaminen, palvelutoimitukset OpenSource-, APIM-, iPaaS-, ja Automation-ratkaisuilla, omat tuotteet sekä kokonaistarjoaman kehittäminen. Mikolla on yli 10 vuoden kokemus erilaisista rooleista, kuten liikkeenjohdon konsultoinnista, liiketoiminnan kehitysprojekteista, ICT-palveluarkkitehtuurien suunnittelusta, ratkaisumyynnistä, asiakkuuksien ja ICT-palvelutoimituksien johtamisesta sekä uuden liiketoiminnan rakentamisesta.