Monipuolinen ERP-ratkaisu kehittyvän liiketoiminnan tueksi


Digia Enterprise on monipuolinen EPR-ratkaisu, joka tukee joustavasti liiketoiminnan kehitystä

Webinaaritallenne 22.9.2020.

Yritysten ja organisaatioiden päivittäinen toiminta nojaa toiminnanohjauksen ja asiakkuudenhallinnan kaltaisiin liiketoimintajärjestelmiin. Järjestelmät pyörittävät organisaatioiden ydinprosesseja ja tukevat työntekijöitä heidän päivittäisessä työssään. Tällöin sekä liiketoimintajärjestelmien toimintavarmuus että käytettävyys korostuvat.

Digia Enterprise on kotimainen skaalautuva toiminnanohjausratkaisu, joka on kehitetty erityisesti suomalaisyritysten tarpeisiin. Järjestelmä tukee joustavasti liiketoiminnan kehitystä sen eri vaiheissa. Digia Enterprise sisältää valmiit ratkaisut tukkukaupan, elintarviketeollisuuden, konekaupan ja teollisuuden tarpeisiin.

avainlippu

Digia Enterprisen suomalaisuus on asiakkaidemme arvostama piirre. Läheisyytemme ja tuen tarjoaminen suomeksi ovat merkittäviä tekijöitä palvellessamme kotimaisia yrityksiä. Digia Enterpriselle on myös myönnetty avainlippu suomalaisuuden merkiksi.

Tilaa webinaaritallenne oheisella lomakkeella ja tutustu Digia Enterprisen monipuolisiin ominaisuuksiin ja kuule asiakkaillemme toteutetuista ratkaisuista.

Tilaa webinaaritallenne: