Webinaari: Boomin hinnoittelumallit


Dell Boomi -iPaas-alustan hinnoittelumallit

Webinaari järjestettiin 26.5.2020

Helppokäyttöinen ja skaalautuva pilvi-integraatioalusta Boomi mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen datan liikkumisen järjestelmien välillä, mutta mitä se kustantaa ja miten päästä liikkeelle? 

Webinaarissa käymme läpi Boomi-integraatioalustan lisensointia ja hinnoittelumalleja. Lisäksi annamme vinkkejä siihen, miten Boomin saa helposti ja nopeasti käyttöön ja mitä se vaatii yritykseltä että kumppanilta. 

Webinaarimme aiheita:

  • Boomin hinnoittelumallit ja lisenssit
  • Miten alkuun Boomin käytössä?
  • Mitä Boomin käyttöönotto vaatii yrityksiltä?

Webinaarissa keskustelevat Digian asiantuntijat Isto Kaitosaari ja Mikko Hakola. Webinaarin kesto on 45 minuuttia. Tilaa webinaaritallenne oheisella lomakkeella.

Boomi Dell Logo CMYK

Digia valittiin vuoden 2019 Boomi-kumppaniksi EMEA-alueella. Digia on myös Suomen ensimmäinen Boomi-kumppani ja Pohjoismaiden ensimmäinen jälleenmyyjä.

Puhujat

Isto_esittelykuva

Isto Kaitosaari

Isto on työskennellyt integraatioiden parissa yli kymmenen vuotta. Digialla hän työskentelee Senior Managerina ja Boomi-liiketoiminnan vetäjänä. Hänellä on alueenaan laaja-alaiset integraatioratkaisut pilvi- ja open source -alustoilla. Istolla on useita alan sertifikaatteja liittyen integraatioteknologioihin, ohjelmistokehitykseen ja -kehyksiin. Hänellä on erittäin laaja-alainen kokemus eri toimialoista ja asiakkaista, ja hän osallistuu mielellään myös projektitoimituksiin käytännön tasolla arkkitehdin tai tiiminvetäjän rooleissa.

mikko-hakola

Mikko Hakola

Mikko toimii Microsoft-integraatioiden ja Boomin liiketoimintavastaavana. Mikolla on yli 13 vuoden kokemus erilaisista konsultointi- ja ICT-tehtävistä, kuten liikkeenjohdon konsultoinnista, liiketoimintajohdosta, uuden liiketoiminnan rakentamisesta, tarjoaman kehittämisestä, ratkaisumyynnistä sekä asiakkuuksien ja ICT-palvelutoimituksien johtamisesta. Hän on suorittanut maisterin tutkinnon sekä tekniseltä että kaupalliselta alalta.

 

Tilaa webinaaritallenne: