Esittelyssä Boomi-integraatioalusta 

Webinaari järjestettiin 14.11.2019

Integraatioiden merkitys on korostunut verkottuvassa maailmassa entisestään. Olipa kyse sitten asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden tai yrityksen sisäisestä tiedonsiirrosta, kaiken ytimessä ovat tehokkaat integraatiot ja datan hallinta. Järjestelmien määrä organisaatioissa on valtava ja ne sijaitsevat yhtä useammin pilvessä. Helppokäyttöinen ja skaalautuva pilvi-integraatioalusta Boomi mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen datan liikkumisen järjestelmien välillä. 

Webinaarissa käydään läpi Boomin ominaisuuksia sekä hyötyjä, miten lähteä liikkeelle Boomin käyttöönotossa ja mitä osaamista omalta yritykseltä tai kumppanilta vaaditaan.

Webinaarimme aiheita:

  • Miksi Boomi-integraatioalusta?
  • Miten lähteä liikkeelle? Millainen on Digian tarjoama Boomi-starttipaketti?   
  • Mitä organisaatiolta vaaditaan Boomin käyttöönottoon? 

Webinaarissa keskustelevat Digian asiantuntijat Isto Kaitosaari ja Mikko Hakola. Webinaarin kesto on 45 minuuttia.

Digia valittiin lokakuun alussa vuoden Boomi-kumppaniksi EMEA-alueella. Digia on myös Suomen ensimmäinen Boomi-kumppani ja Pohjoismaiden ensimmäinen jälleenmyyjä.

Tilaa webinaarin tallenne oheisella lomakkeella. 

Boomi Dell Logo CMYK

Puhujat:

Isto_esittelykuva

Isto Kaitosaari

Isto on työskennellyt integraatioiden parissa yli kymmenen vuotta. Digialla hän työskentelee Senior Managerina ja Boomi-liiketoiminnan vetäjänä. Hänellä on alueenaan laaja-alaiset integraatioratkaisut pilvi- ja open source -alustoilla. Istolla on useita alan sertifikaatteja liittyen integraatioteknologioihin, ohjelmistokehitykseen ja -kehyksiin. Hänellä on erittäin laaja-alainen kokemus eri toimialoista ja asiakkaista, ja hän osallistuu mielellään myös projektitoimituksiin käytännön tasolla arkkitehdin tai tiiminvetäjän rooleissa.

mikko-hakola

Mikko Hakola

Mikko toimii yhtenä liiketoimintavastuullisena Integraatio- ja API-liiketoiminnassa erityisinä alueinaan digitaalisien liiketoimintaekosysteemien mahdollistaminen, palvelutoimitukset OpenSource-, APIM-, iPaaS-, ja Automation-ratkaisuilla, omat tuotteet sekä kokonaistarjoaman kehittäminen. Mikolla on yli 10 vuoden kokemus erilaisista rooleista, kuten liikkeenjohdon konsultoinnista, liiketoiminnan kehitysprojekteista, ICT-palveluarkkitehtuurien suunnittelusta, ratkaisumyynnistä, asiakkuuksien ja ICT-palvelutoimituksien johtamisesta sekä uuden liiketoiminnan rakentamisesta.