Verkkokaupan ruokaympyrä -webinaari: Asiakas verkkokaupan ruokaympyrän keskiössä

Webinaarissa vedämme yhteen aiemmissa Verkkokaupan ruokaympyrä -webinaareissa käsiteltyjä aiheita yhdessä asiakkaamme Holiday Clubin kanssa. Webinaarissa verkkokaupan eri osa-alueita käsitellään käytännön esimerkkien avulla. 

Verkkokaupan avulla asiakkaan palvelukokemusta tulee sujuvoittaa ja rikastaa. On tärkeää ajatella verkkokauppa osana asiakkaan monikanavaista kohtaamista. Webinaarissa käsittelemme verkkokaupan asiakaslähtöistä kehittämistä, asiakashallinnan merkitystä sekä palvelun rikastamista muun muassa kampanjakokonaisuuksien ja lisäpalveluiden avulla. 

Webinaarimme aiheita:

  • Asiakaskokemuksen rikastaminen 
  • Asiakastarpeiden tunnistaminen ja sujuvat kampanjakokonaisuudet
  • Asiakashallinta ja asiakastiedon hyödyntäminen verkkokaupassa

Webinaarissa keskustelevat Holiday Clubin eCommerce Manager Anne Männistö sekä Digian verkkokauppa-asiantuntijat Jouni Wahalahti ja Jaakko Saari.

Webinaarin kesto on 45 minuuttia.

 

1280px-Holiday_Club_logo.svg

 

verkkokauppaympyra

 

 


Nykyaikaisen verkkokaupankäynnin ytimessä on        saumaton, käyttäjälähtöinen palvelukokemus. Sen rakentamisessa on kriittistä, kuinka yrityksen toimintaprosessit ja taustajärjestelmät tukevat verkkokauppaa. Verkkokaupan ruokaympyrä -webinaarisarjassa tarkastellaan, miten verkkokauppaa pitää ruokkia, että se kasvaa isoksi, vahvaksi ja tulosta tekeväksi.