Webinaari: Kohti modernia analytiikkaratkaisua

Webinaari

Kohti modernia analytiikkaratkaisua

Webinaari järjestetään keskiviikkona 2.9.2020 klo 08.30-10.30

Datan hyödyntämisen ja analytiikan keinot kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti. Tavoitteena on saada data hyötykäyttöön ja avuksi päätöksentekoon. Millä keinoilla ja työvälineillä tämä on mahdollista? Hyödynnetäänkö dataa tarpeeksi? Onko data helposti saatavilla ja jatkokäytettävissä?

Webinaarissa 2.9. keskustelemme moderneista analytiikkaratkaisuista sekä mahdollisuuksista uudistaa työttömyyskassojen nykyistä analytiikkaa (esim. Tytti BI -ratkaisua) kohti modernia tietovarastointia ja Power BI -raportointia. Tarkoituksena on luoda ratkaisu, joka on tuotteistettavissa kaikkien työttömyyskassojen hyödynnettäväksi, mutta toimii myös pohjana kassakohtaiselle jatkokehitykselle. Kerromme myös erilaisista käytännön ratkaisuista, joita toteutamme päivittäin muille asiakkaillemme.

Välitäthän kutsun eteenpäin organisaatiossasi kaikille niille, joita arvelet analytiikan kiinnostavan.

Webinaarimme aiheita:

  • Miten uudistaa perusraportointi (esim. Tytti BI) modernin Power BI -työkalun avulla? 
  • Mitä edistyneen analytiikan mahdollisuuksia on olemassa? 
  • Kuinka dataa voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla?
  • Miten asioita kannattaisi lähteä edistämään yhteistyössä?

Webinaarissa keskustelevat Digian asiantuntijat. Aiheita käsitellään konkreettisten esimerkkien kautta. Webinaarin kesto on 2 tuntia.

Jatkamme webinaarin aiheiden käsittelyä myös jokaisen työttömyyskassan kanssa kahdenkeskisissä keskusteluissa webinaarin jälkeen. 

Ilmoittaudu webinaariin: