Analytiikkaa korkeakoulusektorilla -webinaari 

Webinaari järjestettiin keskiviikkona 28.11. klo 10.00-11.00

Korkeakouluilla on käytössään suuret määrät erilaista dataa, mutta usein se on hajallaan kymmenissä tai jopa sadoissa eri järjestelmissä. Tällöin haasteeksi muodostuu luotettavan ja reaaliaikaisen tilannekuvan saaminen toiminnasta, sekä tavoitteiden ja talouden mittareiden realisoitumisesta. Analytiikan avulla data saadaan valjastettua päätöksenteon tueksi. Datan laatu tulee validoida, jotta analyyttinen päätöksenteko nojaa varmasti oikeisiin lähtötietoihin. Pelkkä nykytilan raportointi ei riitä johtamisen päätöksenteon tueksi, vaan olemassa olevan tiedon pohjalta pitäisi pystyä näkemään myös tulevaan. 

Modernin analytiikan avulla data saadaan paremmin käyttöön päätöksenteon ja uusien palveluiden kehittämisen tueksi. Tätä dataa voidaan hyödyntää esimerkiksi myynnin, markkinoinnin tai IT:n toiminnan tehostamisessa. Webinaarissa asiantuntijamme avaavat analytiikan hyödyntämisen erilaisia mahdollisuuksia sekä sitä, kuinka analytiikkaa voisi soveltaa myös korkeakouluissa.

Webinaarimme aiheita:

  • Analytiikkaa johdon päätöksenteon tueksi
    • Perinteisestä raportoinnista kohti modernia toimintaa ohjaavaa analytiikkaa
  • Tehot irti asiakas- ja kumppanitiedosta
    • CRM-datan visualisoiminen (MS Power BI), laadun varmistaminen ja tehokas hyödyntäminen

Webinaarissa puhuvat asiantuntijamme Jussi Rautjärvi & Martti Aatola. Webinaarin isäntänä on Jari Surakka. Webinaarin kesto on 60 minuuttia.