Webinaari: Älykäs tilannekuva poikkeusoloissa


Miten varmistaa liiketoiminnan älykkäät ja ajantasaiset tilannekuvat myös poikkeusoloissa?

Webinaari järjestettiin 28.5.2020

Koronavirustilanteen aiheuttamat poikkeusolot vaikuttavat lähes jokaisen yrityksen liiketoimintaan. Epävarmoissa olosuhteissa ajantasaiset tilannekuvat ovat ensisijaisen tärkeitä, jotta yllättäviinkin muutoksiin pystytään reagoimaan nopeasti. Esimerkiksi henkilöstöresursseihin voi tulla äkillisiä muutoksia useiden yhtäaikaisten sairastumisten vuoksi, myös raaka-aineresursseja voi olla vaikeampi ylläpitää laajojen rajoitustoimien vuoksi ja varastosaldot voivat vaihdella rajustikin. Toisaalta myös paluu normaalioloihin vaatii liiketoiminnalta muuntautumiskykyä. Miten muutoksia voidaan seurata tai ennakoida?

Webinaarissa 28.5. käymme läpi konkreettisia keinoja siihen, miten liiketoiminnan tilannekuvat toimivat liiketoiminnan apuvälineinä myös poikkeusoloissa. Datan visualisoinnilla voidaan nopeasti nähdä liiketoiminnan muutokset ja häiriöt myös poikkeusoloissa. Analytiikka-asiantuntijamme opastavat webinaarissa millaisia ovat älykkäät tilannekuvat, mitä poikkeusoloissa kannattaa seurata ja miten dataa voidaan visualisoida. 

Webinaarimme aiheita:

  • Älykkäät tilannekuvat poikkeusoloihin:
    • Henkilöstöresurssien poikkeamat ja visualisoinnit 
    • Varaston ja varastosaldojen poikkeamat ja visualisoinnit

Webinaarissa keskustelevat Digian analytiikka-asiantuntijat Timo Kohtala ja Joachim Luttinen. Webinaarin kesto on 45 minuuttia. Tilaa webinaaritallenne oheisella lomakkeella.

Puhujat

kohtala-timo

Timo Kohtala

Timo on monipuolinen asiantuntija datan ja analytiikan hyödyntämisessä päätöksenteon tukena. Viimeisen vuoden ajan Timo on toiminut muun muassa projektipäällikkönä useiden eri toimialojen projekteissa. Tutustu myös Timon kirjoittamaan blogiin datan hyödyntämisestä: Suuria toiveita ja piileviä mahdollisuuksia? Yritykset tarvitsevat datatulkkia

joachim

Joachim Luttinen

Joachim on analytiikka- ja tekoälyratkaisujen asiantuntija. Hänen ydinosaamistaan on datan hyödyntäminen liiketoimintaetujen löytämiseksi edistyneen analytiikan keinoin. Joachim toimii Digialla Data Science -konsulttina.

Tilaa webinaaritallenne: