Älykäs asiakaspalvelu

15.4.2021
Webinaaritallenne

Ennakoi asiakkaiden tarpeita ja tarjoa henkilökohtaista palvelua

Dynamics 365 Customer Service vie asiakaspalvelusi uudelle tasolle! Tekoälyn ja 360-asteen näkymän avulla voit ennakoida asiakkaiden tarpeita ja tarjota heille henkilökohtaisempaa palvelua.

Dataan pohjautuvat älykkäät asiakaspalvelun työkalut ja alustat kohdentavat uuden liiketoiminnan fokuksen asiakaspalveluun. Kun asiakaspalvelijalla on saatavilla reaaliaikainen tieto kaikista aiemmista asiakaskohtaamisista kanavasta riippumatta, jää hänelle enemmän aikaa palveluun ja mahdollisuus tehdä jokaisesta dialogista henkilökohtaisempi.

Kokonaisvaltainen asiakasnäkymä mahdollistaa asiakaspalvelun muuttumisen reaktiivisesta ongelmien ratkaisijasta proaktiiviseksi asiakkaiden kuuntelijaksi ja luottokumppaniksi. Sen uusi tehtävä onkin huolehtia asiakkaiden hyvinvoinnista ja hoitaa samalla merkittävä osa lisäpalveluiden myynnistä. Fiksuilla työkaluilla mahdollistat myös positiivisen työntekijäkokemuksen – aurinkoinen ilme näkyy ja kuuluu!

Webinaarissa asiantuntijamme Martti Aatola avaa näkökulmia älykkääseen asiakaspalveluun ja kuinka Dynamics 365 Customer Servicen avulla voit tarjota asiakkaillesi erinomaista henkilökohtaista palvelua.

Webinaari on suunnattu erityisesti liiketoimintajohdolle ja asiakaspalvelusta vastaaville. Webinaarin kesto on 30 minuuttia.

 

Tilaa webinaaritallenne


Webinaarin ohjelma

    • Tervetuloa
    • Älykkään asiakaspalvelun peruspilarit
    • Dynamics 365 Customer Service ja asiakaspalvelun uusi taso
    • Q & A

Puhujana

Martti Aatola
Martti Aatola
Senior Solution Architect, Digia