VERKKOKAUPAN JA TOIMINNANOHJAUSJÄRJESTELMÄN YHTEISPELI TOIMITUSKETJUN HALLINNASSA

 

 

Webinaari

Tehokas tilaus-toimitusprosessi on verkkokaupan ja toiminnanohjauksen yhteispeliä

Webinaari järjestettiin 18.11.2020.

Verkkokaupan on tarjottava asiakkaalle miellyttävä käyttöliittymä tuotteiden ja palveluiden ostamiseen. Samaan aikaan toiminnanohjausjärjestelmän on huolehdittava siitä, että saadut tilaukset toimitetaan mahdollisimman sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

Tämä vaatii paljon verkkokaupan ja toiminnanohjauksen yhteispeliltä. Tilaus- ja toimitusprosessit on suunniteltava kokonaisuutena ja mietittävä huolella asianmukaiset vastuualueet verkkokaupalle ja toiminnanohjaukselle sekä huolehdittava, että kaikki tarvittava tieto liikkuu molempiin suuntiin järjestelmien välillä.

Webinaarissa käymme läpi verkkokaupan ja toiminnanohjauksen saumatonta yhteispeliä ja tyypillisiä haasteita sekä esittelemme käytännössä NetSuiten toimintoja tilaus-toimitusketjun hallintaan verkkokaupan tueksi.

 

Puhujat

Harri Pakkala

Harri työskentelee Digialla NetSuite-konsulttina ja on erikoistunut toimitusketjun hallintaan sekä tuotannonohjaukseen. Hänellä on laaja kokemus erilaisista toiminnanohjauksen ratkaisuista sekä liiketoiminnan kehittämisestä.

Mika Kansikas

Mika on kokenut verkkokaupan ja digitaalisten palvelujen asiantuntija. Hän on toiminut pitkään sekä toimittajan että asiakkaan puolella erilaisissa tehtävissä. Mika toimii Digian verkkokauppayksikössä Business Development -roolissa.

Ari Karvola

Ari toimii Digialla myynnin tehtävissä. Hänellä on lähes kymmenen vuoden kokemus erilaisista asiakkuudenhallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuista.

Tilaa webinaaritallenne

Jaa webinaari: