Microsoft 365 Tietoturva-arviointi

Etätyön ja hybridityön voimakas yleistyminen lisää yritysten tarvetta varmistaa kaikille työntekijöille ja sidosryhmille turvallinen ja toimiva digitaalinen työympäristö, joka rakentuu laajasti Microsoft Teamsin, Office 365:n ja turvallisten päätelaitteiden varaan.

Microsoft 365 -ohjelmistojen ja -palveluiden asianmukainen konfigurointi ja tietoturvan valvontatyökalujen hyödyntäminen pienentävät yrityksen tietovuodon riskiä. Sekä toimintaympäristön että Microsoft 365 -tietoturvaominaisuuksien nopean kehittymisen vuoksi on järkevää toteuttaa tietoturvan arviointi tasaisin väliajoin.

Palvelun sisältö

Tietoturva-arvioinnissa tarkistetaan seuraavat palvelukokonaisuudet:

  • käyttäjän identiteetin ja pääsynhallinta sisältäen roolipohjaisen oikeuksien hallinnan sekä monivaiheisen tunnistautumisen ja sääntöpohjaisen pääsynhallinnan,
  • tiedostojen ja tiedon suojaaminen sisältäen luvattoman pääsyn estäminen suojattavaksi tarkoitettuun tietoon tai tahattomasti tapahtuvan suojatun tiedon jakaminen kolmansille osapuolille ja
  • tietoturvauhkien havainnoinnin sisältäen haitallisten liitedokumenttien ja linkkien tunnistamisen sekä kalastelusähköpostien sääntöpohjaisen havaitsemisen.

Palvelun tulokset

Digia tarjoaa Microsoftin kumppanina tietoturva-arvioinnin, joka tuottaa seuraavat lopputulokset:

  • tietoturvan tilakartoitus asiakkaan Microsoft 365 -palvelun nykytilasta
  • suositukset korjaavista toimenpiteistä asiakkaan toimintaympäristö huomioiden sekä
  • tiekartan asiakkaan Microsoft 365 -palveluiden tietoturvan kehittämiseksi jatkossa.

Microsoft_corp_logo_Web

 

Kiinnostuitko arvioinnista?

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää.

Kiinnostuitko arvioinnista?

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää.