Skip to content

SolaSys
- Parf of Digia Group

Raportoinnin, analytiikan ja toiminnanohjausratkaisujen osaaja.

solasys-2

Yli 20 vuotta kotimaista osaamista ja kattava verkosto

SolaSys Oy on turkulainen, vuonna 2002 perustettu tiedonhallinnan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut toimittamaan ERP-toiminnanohjausjärjestelmien palveluita, BI-ratkaisuja, raportointijärjestelmiä sekä niihin liittyviä asiantuntijapalveluita. Osana Digiaa voimme kuitenkin tarjota myös paljon muita palveluita yli 1400 asiantuntijan voimin.

Toiminnan kulmakivenä on vankka käytännön kokemus vaativista tietojärjestelmien toimittamisista teknisen tukkukaupan yrityksille ja vaativiin BI-analytiikan ratkaisuihin kaupan ja teollisuuden alan yrityksille.

Todennettuja analytiikan ratkaisuja päätöksenteon tueksi

Nykyaikana raportoinnin pitää olla tehokasta, selkeää ja nopeaa sekä saavutettavissa kaikilla tasoilla. Lisäksi jokaisella osastolla on omat vaatimukset mitä pitää raportoida tai seurata reaaliaikaisesti.

Meidän jokainen ratkaisumme on asiakaskohtainen, tarpeeseen sovitettu ja pohjautuu aina oikeaan tietoon. Mahdollistamme tiedolla johtamisen koko organisaation tasolla ja läpinäkyvyyden raportoinnissa kaikille henkilöille. Tilanteen vaatiessa ratkaisuja voidaan rajata myös seuranta- tai osa-alue kohtaisesti. 

Ratkaisuistamme saat hyötyä moniin eri toimintoihin

  • Yritysjohdon suunnitelmat ja ennusteet
  • Informaation jakaminen koko organisaation tasolla
  • Talouden suunnittelu ja reaaliaikainen seuranta

Tehokkuutta datan visualisointiin Qlik-ratkaisuilla

Autamme yrityksiä hyödyntämään liiketoiminnasta kertyvää tietomäärää tehokkaasti, jolloin datamäärät muuttuvat yritystä palvelevaksi resurssiksi. Ratkaisuksi olemme valinneet tämän päivän markkinajohtaja QlikTechin tuotteet, joiden parissa olemme työskennelleet jo vuodesta 2006 lukien.

Asiakasyrityksenämme saatte Suomen pitkäaikaisinta Qlik-osaamista sekä parhaan näkemyksen eri toimialoille tyypillisten pulmien ratkaisusta.

QlikLogo-RGB

 

 

Monipuolista ja nopeuta budjetointia & simulointia K4 Analyticsin avulla

K4 Analytics on budjetointiin, ennustamiseen, simuloimiseen ja tiedonsyöttöön tarkoitettu ohjelmisto.

Järjestelmä tukee monipuolisesti syöttöä, syötön apuna käytettäviä tietoja sekä prosessin eri vaiheiden seurantaa.

Ratkaisu integroituu saumattomasti Qlik Sensen sovelluksiin ja yksittäisten sovellusten alla voi olla useita erilaisia budjetointi-/simulointinäkymiä.

Icon_K4

 

 

 

GEMS jakelee tuhannet raporttisi

GEMS Reporting on SolaSys Oy:n kehittämä Crystal Reports -pohjaisten raporttien ajo-, jakelu- ja hallintajärjestelmä.

Raportointijärjestelmä kytkeytyy ERP-järjestelmään, ja sen avulla voidaan luoda graafisia raportteja. 

GEMS Reporting

  • Helpottaa ja yksinkertaistaa eri tietojärjestelmistä ja lähteistä tapahtuvaa raportointia
  • Yhdessä raportissa voidaan käyttää useita erilaisia tietolähteitä
  • Mahdollistaa raporttien automaattisen ajon, jakelun ja arkistoinnin

gems

Digia_Envision_UI_kuvia

Vahva asiakaskokemus Digia Envision -toiminnanohjausjärjestelmästä

Kokemuksemme tukkukaupan ja teollisuuden liiketoimintaprosesseista ulottuu vuosikymmenten taakse, ja ammattitaitoinen ja innokas henkilöstömme etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja asiakkaidensa arjen helpottamiseksi. 

Toteuttamiemme toiminnanohjausratkaisujen lähtökohtana ovat aina asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tarjoamamme toiminnanohjausjärjestelmä on kotimainen Digia Envision.

Asiantuntijasi liiketoimintaprosessien kehittämisessä ja konsultoinnissa

Meillä on vahva tuntemus eri toimialojen operatiivisten ja liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja pystymme kartoittamaan tarpeenne sekä opastamaan yritystänne oikeaan suuntaan prosessien kehittämiseksi.

Prosessikartoitus auttaa luomaan liiketoimintaprosesseista visuaalisen prosessikaavion, joka määrittää roolikohtaisesti nykyisen ja tulevan työnkulun tapahtumajärjestyksen.

Prosessikartat auttavat johtajia ja projektipäälliköitä hahmottamaan prosessien keskeytyspisteet, riippuvuuden ja automatisointikohteet. Kun prosessi voidaan hahmottaa ja ymmärtää visuaalisesti, parannusalueet on helppo havaita. 

 

Löydät meidät Turusta

Löydät meidät Turusta

Kauppiaskatu 5

20100 Turku

info@digia.com +358406497000
light_purple_square