NetSuiten uudet ominaisuudet -webinaari

Hyödynnä NetSuiten kevään 2020 versiopäivityksen uudet ominaisuudet

Webinaari järjestettiin ti 24.3.2020. Tilaa webinaaritallenne oheisella lomakkeella!

Pilvipohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän versiopäivitykset sujuvat itsestään, mutta oletko jo tutustunut NetSuiten keväällä 2020 julkaisemiin uudistuksiin? Kevään 2020 versiopäivityksessä on uudistuksia muun muassa lokalisaatioihin, käyttöomaisuuteen, projektibudjetointiin sekä lisäominaisuuksia toimitusketjun optimointiin ja seurantaan.

Webinaarissa käymme läpi, millaisia asioita versiopäivityksen yhteydessä tulisi huomata ja kerromme NetSuiten 20.1-version uusista ominaisuuksista. Asiantuntijamme kertovat Digian tarjoamasta Release Management -prosessista ja miten päivitykset viedään hallitusti läpi.

Webinaari on tarkoitettu kaikille NetSuiten käyttäjille tai niille käyttöönottoa harkitseville, jotka jo tuntevat ohjelmiston toiminnot.

Webinaarimme aiheita:

  • NetSuite 20.1 -version uudet ominaisuudet
  • Huomattavaa versiopäivityksessä
  • Digian Release Management -prosessi


Webinaarissa esiintyvät Digian Inna Reunanen ja Lola Keskikallio.

Inna Reunanen

Inna Reunanen työskentelee Digialla sertifioituna NetSuite-konsulttina. Inna on erikoistunut taloushallinnon järjestelmiin ja johtanut NetSuiten käytöönottoprojekteja useita vuosia.

Lola Keskikallio

Lola Keskikallio työskentelee Digialla sertifioituna NetSuite-konsulttina, ja on erikoistunut asiakkuudenhallintaan. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus asiakaspalvelusta, myynnistä ja markkinoinnista.

Tilaa webinaaritallenne