Monikanavainen asiakkuudenhallinta osana toiminnanohjausta

 

 

Webinaaritallenne

Yhtenäinen asiakaskokemus kaikissa kanavissa

Asiakkaasi olettavat, että heidät muistetaan, keitä he ovat ja mistä he pitävät. Asiakkaiden palvelemisen edellytyksenä onkin ajantasainen toiminnanohjaus. Ajantasainen asiakastieto auttaa palvelemaan asiakkaita juuri siellä missä heitä kohdataan.

Webinaarissa asiantuntijamme esittelevät, miten mahdollistat asiakkaillesi eheän asiakaskokemuksen kaikissa kanavissa. Webinaarissa käymme läpi verkkokaupan ja toiminnanohjausjärjestelmän saumatonta yhteispeliä sekä esittelemme NetSuite-järjestelmän CRM-ominaisuuksia.

Webinaarin sisältö:

  • Monikanavainen asiakkuudenhallinta
  • Verkkokaupan ja ERPin yhteispeli
  • Demo – NetSuite CRM: asiakaspalvelu


Puhujat

Lola Keskikallio

Lola työskentelee Digialla sertifioituna NetSuite-konsulttina, ja on erikoistunut asiakkuudenhallintaan. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus asiakaspalvelusta, myynnistä ja markkinoinnista.

Ari Karvola

Ari toimii Digialla myynnin tehtävissä. Hänellä on lähes kymmenen vuoden kokemus erilaisista asiakkuudenhallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuista.

Mika Kansikas

Mika on kokenut verkkokaupan ja digitaalisten palvelujen asiantuntija. Hän on toiminut pitkään sekä toimittajan että asiakkaan puolella erilaisissa tehtävissä. Mika toimii Digian verkkokauppayksikössä Business Development -roolissa.

Tilaa webinaaritallenne

Jaa webinaari: