NetSuite-aamiainen

Aika: ke 11.3. klo 8.30-12.00
Paikka: Musiikkitalo, Mannerheimintie 13 A, 00100 Helsinki

Yritysten ja organisaatioiden päivittäinen toiminta nojaa toiminnanohjauksen ja asiakkuudenhallinnan kaltaisiin liiketoimintajärjestelmiin. Järjestelmät pyörittävät organisaatioiden ydinprosesseja ja tukevat työntekijöitä heidän päivittäisessä työssään. Tällöin sekä liiketoimintajärjestelmien toimintavarmuus että käytettävyys korostuvat.

NetSuite on erittäin monipuolinen ja joustava liiketoiminta-alusta, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen tuen liiketoimintojen hallintaan. 

Tule verkostoitumaan ja kuulemaan, miten NetSuite tukee asiakkaidemme kasvua. Tilaisuudessa asiakkaamme Sami Kekäläinen Vainulta kertoo, miten nopeasti ja luontevasti NetSuite on saatu heillä käyttöön, mitä hyötyjä on saavutettu ja millaiset ovat tulevaisuuden suunnitelmat.

Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!NetSuite on suosittu pilvi-ERP-järjestelmä

MAAILMAN KÄYTETYIN: Kasvata liiketoimintaasi modulaarisen NetSuiten avulla.

KASVAMME MUKANASI: Vastaamme skaalautuvan liiketoimintasi tarpeisiin oli kyseessä startup, kansainvälisesti kasvava yritys tai jo pörssiin listautunut yhtiö.

JOUSTAVA: Uudet toimintamallit ja liiketoiminnot on helposti otettavissa käyttöön yritystyypistä ja maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

TEKOÄLY: Reaaliaikainen analytiikka mahdollistaa liiketoimintakriittisen tiedon saatavuuden milloin vain.

Tutustu NetSuiteen