Koe käytännön läpileikkaus Microsoft Dynamics 365 -alustan mahdollisuuksista Digian Ratkaisuverstaassa

Microsoftin mukautuva Dynamics 365 -alusta disruptoi vahvasti perinteiset lähestymiset liiketoimintasovelluksiin. Nyt näytämme käytännössä, miten modulaarisen liiketoiminta-alustan avulla voit muun muassa tuottaa tehokkaasti kenttähuollon palveluita ja tarjota erinomaista ja monikanavaista asiakaspalvelua. Kaiken ytimessä on datan älykäs hyödyntäminen ajasta, paikasta ja prosesseista riippumatta.

Digian Microsoft Dynamics 365 Ratkaisuverstaassa pääset tutustumaan, mitä mahdollisuuksia monipuolinen Microsoft Dynamics 365 tarjoaa teollisuuden ja palvelusektorin yrityksille. Ratkaisuverstas tarjoaa näkökulmia erityisesti kenttä- ja huoltopalveluita tarjoaville yrityksille, jotka haluavat jakaa ja hyödyntää tietoa reaaliajassa sekä sisäissä prosesseissa, johtamisessa sekä asiakkaiden ja kumppanien kanssa.

Olemme koonneet Ratkaisuverstaaseen seuraavia kokonaisuuksia:

  • Asiakkuuksien hoito ja kehittäminen
  • Kaikkikanavainen asiakaspalvelu
  • Kenttä-/huoltopalvelun johtaminen
  • IoT-laitteet, monitoroinnista ja analysoinnista toimintaan
  • Läpinäkyvyys asiakkaille ja kumppaneille, sähköiset kanavat
  • Toiminnanohjaus (teollisuuden)palveluyrityksessä, talous kunnossa
  • Älykkäästä analytiikasta toimenpiteisiin

Ratkaisuverstaan livessä ideoista kiteytyy yhdessä käytännön ratkaisuja

Ratkaisuverstaan ytimessä on sinun ja tiimisi kokemus ratkaisuista ja niiden soveltamisesta käytännössä Digian asiantuntijoiden kanssa yhteisessä 2-3 tunnin mittaisessa workshopissa. 

Käytännön kokemuksen ja rikastetun dialogin yhdistyessä syntyy ratkaisuja liiketoimintasi kehittämiseen. Tuliaisiksi saat muutakin kuin hypeä – ratkaisuja joita voit alkaa ottamaan käytäntöön nopealla aikataululla, sopivassa järjestyksessä.

Sovimme Digian asiakassuhdevastuullisten johdolla kanssasi ennakkoon tilaisuudesta ja huomioimme ennakkotiedot liiketoiminnastasi tilaisuuden valmistelussa, jotta varmistamme hyödyt tilaisuudesta liiketoiminnallesi. Voimme keskittyä valmistellussa kokonaisuudessa osa-alueisiin joissa juuri sinun ja liiketoimintasi kehitystarpeet ovat kuumimmillaan.

Tiivistämme workshopin tulokset kirjallisesti käytännön ehdotuksiksi sinulle ja liiketoiminnallesi. Varaa aika Ratkaisuverstaaseen ottamalla yhteyttä oheisella lomakkeella!