VÄLTÄ PILVILOUKKU INTEGRAATIOpalveluissa

WEBINAARI

Webinaari järjestettiin 19.3.2020

 

Liiketoiminnan verkostoituminen ja sitä kautta datalähteiden monimuotoistuminen tuovat myös integraatioiden toteutukselle ja hallinnalle uusia haasteita. Järjestelmät siirtyvät pilveen, eivätkä vain yhteen, vaan useaan. Integraatioiden hallinnassa voi siis ajautua pilviloukkuun.

 

IBM Cloud Pak for Integration on konttiteknologiaan pohjautuva integraatioratkaisu, joka vastaa tähän haasteeseen ja mahdollistaa integraatiot niin pilvi- kuin on-premise-ympäristöissä sekä niiden välillä. Yhden tuotteen ja lisenssin kautta voit ottaa skaalautuvasti käyttöösi kaikki IBM:n luotettavat integraatiokyvykkyydet. IBM Cloud Pak for Integrationin hyödyntämä Red Hatin OpenShift -teknologia mahdollistaa aidon ratkaisujen siirrettävyyden pilviympäristöjen välillä ilman pilviloukkua (vendor lock), ja/tai ratkaisun ajamisen myös on-premise -ympäristössä. 

Webinaarissa keskustelevat Digian asiantuntijat Martin Helin sekä IBM:n asiantuntija Sami Koivisto. Webinaarin kesto on 90 minuuttia. Lataa webinaaritallenne maksutta oheisella lomakkeella!

Webinaarin ohjelma:

Esittäytymiset ja Digian integraatiopalvelut 
Martin Helin, Senior Manager, Integration, Digia Oyj 


Cloud Pak for Integration -esittely & Demo
Sami Koivisto,
API Management, Integration and Development Specialist, IBM

Cloud Pak for Integration -hankintamallit
Martin Helin, Senior Manager, Integration, Digia Oyj 

Yhteistyössä 


IBM_logo_logotype_emblem