Dynamics for Marketing -webinaari

Dynamics for Marketing -webinaarin tallenne
Webinaari järjestettiin 20.8.2019.

Microsoft Dynamics 365 -käyttäjät ovat kuumeisesti odottaneet tietoa, milloin Microsoft Dynamics 365 for Marketing -markkinointiautomaatiojärjestelmä on saatavilla. Suomenkielinen versio on julkaistu lokakuussa 2018 ja ensimmäisiä toimituksia tehdään parhaimmillaan.

Tapahtumien hallinta, LinkedIn-liidien generointimahdollisuus, liidien pisteytys, sähköpostimarkkinointi, segmentointi ja asiakkaan ostopolun (customer journey) -automaatio ovat vertaansa vailla. Sisäänrakennettu kyselytyökalu tehostaa markkinoinnin toimenpiteitä ja kampanjoiden kokonaisvaltaista toteuttamista.

On selvää, että Dynamics 365 for Marketing tuo tuoreena vaihtoehtona lukuisia uusia mahdollisuuksia markkinoinnin tehostamiseen.

Webinaarissa pääset kuulemaan ja näkemään Dynamics 365 for Marketing -järjestelmän parhaista kyvykkyyksistä ja demon avulla saat käsityksen, miten markkinointiautomaatio tehostaa teidän yrityksenne toimintaa.

Aiheitamme ovat muun muassa:
• Dynamics 365 for Marketing: taustaa
• Parhaat kyvykkyydet
• Demo

Jani_Rauhala

Esiintyjänä toimii pre-sales-konsulttina työskentelevä Jani Rauhala. Hän on koulutukseltaan DI sekä KTM, ja hän on erikoistunut liiketoiminnan ja tietotekniikan yhteensovittamiseen sekä myynnin ja markkinoinnin tietojärjestelmiin.

 

Tilaa tallenne