WORKSHOP

Azure AI Immersion

10.11.2022 klo 10.00-14.00
Teams

Järjestämme yhteistyössä Microsoftin kanssa Microsoft Azure AI Immersion Workshopin.

Työpajassa opit, miten voit nopeuttaa innovointia organisaatiossasi integroimalla tekoälyn uusiin ja olemassa oleviin sovelluksiin. Saat kattavan katsauksen niistä mahdollisuuksista ja parhaista käytännöistä, joita sovellusten modernisointiin tekoälyn avulla liittyy. Luvassa on Azure AI:n työkalujen käytännönläheinen esittely, ja samalla käsitellään muun muassa koneoppimista, tiedonlouhintaa, kognitiivisia palveluja ja chatbotteja.

Tämän koulutustapahtuman aikana:

  • Pääset kuulemaan eri ominaisuuksista kuten Azure Cognitive Servicesta, Azure Cognitive Searchista, Azure Machine Learningista, Azure Bot Servicesta ja Azure Databricksista.
  • Opit nopeuttamaan innovointia organisaatiossasi Azure AI:n avulla.
  • Näet, mitkä Azure AI ‑ratkaisut soveltuvat parhaiten sinulle ja yrityksellesi.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian ja varaa paikkasi! Sisältö on sama kuin syyskuussa 2022 järjestetyssä työpajassa.

 

Ilmoittaudu mukaan

 


Tulevia workshoppeja

D365-workshops-service-experience

 

 

 

 

 

 

Dynamics 365 Discover Workshop

Modernize the Service Experience

Työpajassa kuulet inspiroivia ideoita ja menestystarinoita siitä, miten Microsoftin työkalujen avulla voi löytää uusia bisnesmahdollisuuksia ja parantaa tuottavuutta.

Ilmoittaudu >>

sales-and-marketing

 

 

 

 

 

 

Dynamics 365 Discover Workshop

Connected Sales & Marketing

Työpajassa kuulet inspiroivia ideoita ja menestystarinoita siitä, miten Microsoftin työkalujen avulla voit parantaa myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä ja saada aikaan parempia tuloksia. 

Ilmoittaudu >>