Skip to content

AI Innovation Day

brand_image27

Nopea tapa tunnistaa konkreettiset käyttötapaukset ja ensiaskeleet tekoälyn hyödyntämiselle

Ollaanko organisaatiossanne kiinnostuneita tekoälyn mahdollisuuksista, mutta ei aivan tiedetä miten lähteä liikkeelle? AI Innovation Day on nopea tapa tunnistaa konkreettiset käyttötapaukset ja ensiaskeleet tekoälyn hyödyntämiselle.

AI Innovation Day -työpajassa organisaatiot tutustuvat erilaisiin tekoälyn käyttötapauksiin ja menetelmiin käytännön esimerkkien kautta. Päivän mittaisen työpajan avulla autamme innovoimaan tekoälyn mahdollisuuksia organisaatiossa ja tunnistamaan erilaisia käyttötapauksia, joilla voidaan lähteä kehittämään organisaation tekoälykyvykkyyksiä. Päivän päätteeksi asiakkaalla on konkreettinen tiekartta priorisoiduille käyttötapauksille. Työpajan sisältö räätälöidään vastaamaan teidän tarpeitanne. Yleisen tekoälyesittelyn sijaan voidaan keskittyä myös tiettyyn liiketoiminta-alueeseen.

Kolmen nopean vaiheen avulla alkuun

Vaihe 1

Käyttötapausten tunnistaminen

Inspirointi ja ideointi

 

Vaihe 2

Tärkeysjärjestys ja askelmerkit

Priorisointi ja valinnat

 

Vaihe 3

Yhteinen suunnitelma

Tiekartta etenemisestä

Lopputuloksena syntyy tekoälyn hyödyntämisen tiekartta

Päivän kestävässä työpajassa luodaan kuva tekoälyn mahdollisuuksista organisaatiossanne. Osallistujat ovat yleensä organisaation avainhenkilöitä kuten liiketoiminnan ja tietohallinnon edustajia.

Työpajan pituus vaihtelee puolesta päivästä kokonaiseen päivään tarpeesta riippuen. Ideointi toteutetaan pienryhmissä ja päivän päätteeksi ryhmien ideat esitellään kaikille, jonka jälkeen parhaimmista ideoista äänestetään. Eniten ääniä saaneet ideat viedään tekoälyn hyödyntämisen tiekartalle priorisoiden ideoita, jotka ovat vaikuttavia ja helposti toteutettavissa.

Päivän päätteeksi organisaatiolla on yhteinen näkemys ja konkreettinen tiekartta, jonka pohjalta voidaan lähteä suunnittelemaan tunnistettujen käyttötapausten käyttöönottoa.

Varaa aika AI Innovation Day -esittelylle

Voit jättää yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin keskustellaan lisää tekoälyn mahdollisuuksista organisaatiossanne.

Esimerkkejä toteutuksistamme